26 december 2009

Raevepels

Sommetider naar jeg kigger ud i haven kan jeg komme i tanker om hvor det er jeg har bosat mig. Man skulle tro vi boede ude paa landet og ikke inde midt i en storby!


Vores nabokone er ifoelge hendeselv den helt store dyreelsker. Min nabokone kan ikke noejes med at fodre og observere, hun skal helst have de stakkels krapyl til at vaere helt og aldeles afhaengige af hende, men det har vidst ikke noget at goere med at vaere dyreelsker, men omklamrende i stor stil. Oh well - hendes fodring af raevene i haven har godt nok givet pote. Aldrig har jeg da set saa flot en pels. Den kunne man nok faa et par skillinger for paa pelsauktionen...

Vi har haft lidt problemer med operation raevefodder, da min elskede ikke er lige saa vild med at have en raev i haven som nabokonen er. Hver gang han reparerede hullet i hegnet mellem haverne rev hun hullet aabent igen. Nu er det blevet ordnet saa raeven har maatte laegge ruten om og gaa gennem det bagerste af haven.


I dag var der ingen fodder til raeven i nabohaven. Jeg tror slet ikke naboerne er hjemme, saa gad vide hvad hun har forestillet sig dyrene skal leve af mens hun er vaek? Raeven saa i hvert fald snotfornaermet ud, da den gik videre til den naeste have for at se om der var noget at gumle paa.

6 kommentarer:

AagePK sagde ...

Jeg kommer til at tænke på Niels Hausgaards vendelbomål, når han synger" Så'ntj a ræv, hai æ' no så sjøv!"

Marianne sagde ...

Hun ved åbenbart ikke at storbyen hele tiden udvider sig..... En ræv i storbyen....

FruE sagde ...

Forstår godt at din mand ikke er begejstret for en ræv i haven. Jo, som et sjældent syn, men ikke fordi naboen fordrer dem.

God weekend :-)

Donald sagde ...

Der har du været hurtig med telebilledferingsapparatet eller hvad du nu har brugt.

Stakkels ræv, at der ikke er nogen, der vil fodre den - men det er nu nok bedre end at blive skudt af en hønseopdrætter!

Unknown sagde ...

Du ved godt, vi skal være gode ved hinanden her jule det gælder Mikkelræv,så ikke noget med, at pelse ham.

Tina - omme i London sagde ...

AagePK - jeg ELSKER Niels Hausgaard og ville oenske han kunne tage sig sammen til at udgive nogle dvder!

Marianne - hun ved faktisk ikke ret meget. :)

Fru E - he he, den er sgi da flot. :)

Donald - det er nu mit ganske almindelige fotografiapparat jeg har brugt og jeg behoever slet ikke at vaere hurtig, for den raev er sgi saa fraek at den bare vandrer rundt i haverne i hoej dagslys!

Ok, Conny - saa lader jeg vaere, bare fordi det er jul. :)