18 december 2009

Julestemning…

I aften fik vi koebt de foerste to julegaver. Det er godt nok ogsaa det foerste aar vi er saa sent ude med at faa startet, men jeg maa indroemme her har vaeret en del paa tapetet og det var simpelthen ikke foer i aften vi havde en halv time til liiige at faa ordnet et par stykker af den lange liste.Glades Christmas decorations Vi var inviteret til spisning hos nogle venner, saa det var virkelig bare en halv time vi naaede i Bromley, men lidt har ogsaa ret – og saa har de saadan noget flot julepynt. :)

17122009677-1 Da vi koerte fra Bromley til West Wickham, hvor vi skulle spise, var det for alvor begyndt at sne. Min venindes soen er knap 9 og han og jeg  fik lang tid til at gaa med at fantasere om hvad vi skulle ud paa i morgen, hvis vi kunne komme afsted med at pjaekke fra hhv skole og arbejde i morgen. Den gaar vidst ikke, men droemme kan man da altid.
17122009680

Jeg tror ikke den lille fyr bliver skuffet, naar han staar op i morgen, for saadan her saa bilvinduet ud da vi kom ud for at koere hjem. Aaah, som jeg bare elsker naar det sner!

Technorati Tags: ,,,,

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Også Lolland scorer pænt med sne, jubii, og jeg har hele dagen til at nyde drysset :-D

AagePK sagde ...

I går havde vi da også sne overalt, men i dag lader det til, at den hede diskussion i København også har sat gang i nedsmeltningen her.
Jeg fik lige lyst til at google på min farbrors gamle adresse i Goldhawk Road, tænk, der er en studio-lejlighed til salg for 165.000 pund, jeg må snakke med min bankrådgiver eller revisor.

Tina - omme i London sagde ...

Anjoe - det er bare saa fedt. Her i the City ligger der ingen sne, men der kommer af og til en lille byge og det dufter da lidt af jul. :)

Aage - he he det er da lige godt fantastisk hvad de klimadiskussioner kan goere! Mht Goldhawk Road, saa kig her: http://maps.google.co.uk/maps?hl=en&source=hp&q=goldhawk%20road&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl. Med Googles "Street View" kan du "gaa" op og ned ad gaden og kigge paa adresserne. Er du klar over hvad en "studio flat" er? Det er et rum og et badevaerelse. Rummet agerer koekken, stue OG sovevaerelse... Saadan er livet i London, du faar ikke mange m2 for pengene!

Sandra sagde ...

Ej hvor er det en fin blog du har her. Jeg elsker London, jeg var der sommeren 2009 første gang. Det var super!

Jeg er blevet fast læser af din blog :)

www.gumzeand.blogspot.com

Tina - omme i London sagde ...

Sandra - velkommen til. :)

AagePK sagde ...

Nahh, ifølge tegning og billeder så er køkkenet og badeværelset separate, med en gang imellem ind til stuen på ca 24 m2.
OK, det er ikke alverden, men vi har kigget efter lejlighed til min datter i Københavnstrup, og der får man ikke mere for pengene.
Og det der google-noget var også med i beskrivelsen, så du kan tro, jeg gik tur igen i Shepherd's Bush og var nostalgisk.
Men isolering skrives vel ikke med store bogstaver i London, så det er sikkert dyrt at varme op.

Tina - omme i London sagde ...

Vi er faktisk ved at vaere godt med mht isoleringen, da regeringen har arbejdet haardt paa at faa folk til at isolere. Man kan faa loftet isoleret naesten gratis. Vi har selv lagt ny loftsisolering i aar og skal have nogle nye vinduer sat i, da de gamle er fra termorudernes tidligere dage og er mere "rude" end "termo"! :) Jeg er glad for du fik en tur paa Goldhawk Road.