23 december 2009

Frossen morgen

I nat har det frosset - saadan rigtig for alvor, eller i hvert fald en 5-6 grader. Det er ikke saa tit vi har saa dyb en frost, saa jeg var helt bims da jeg saa det fine lille rimlag i haven. Det er saa smukt, men kan dog ikke maale sig med det vi saa da vi holdte jul i DK. Jeg skal vidst have scannet nogle af de billeder ind. Hold fast, hvor var det smukt!
Jeg havde hoert paa radioen at der ingen problemer var med mit tog, saa jeg gik i god tid og gik den paene vej, ned gennem kolonihaverne.

Da jeg naaede til stationen blev jeg snart klogere - og KOLDERE! Joesses, hvor var det bare gispendes koldt og togene koerte selvfoelgelig ikke i laaang tid. Endelig fik jeg et tog til London Bridge og bare halvanden time senere end planlagt stod jeg ved kontoret.

Min soede assistent havde saa ondt af mig og mine forfrysninger og havde arrangeret en kop Starbucks mocha og en snebeklaedt croissant. Det gjorde godt for en frossenpind, som nu er toeet op. Hvis ikke allerede jeg var toeet op, saa blev jeg det da en af mine kolleger kom ind med sine tvillinge soenner. Joesses, hvor er de bare soede. To knaegte paa 6 aar og fulde af informationer om alt det de laerer i skolen og slet ikke kan lade vaere med at fortaelle. Smelt!

7 kommentarer:

AagePK sagde ...

Starbucks? Der tør jeg ikke gå ind. Vi gamle, der bare skal have en almindelig kaffe med en skvæt mælk i risikerer bliver jo lynchet; det kan man nemlig ikke få, og så skal man vælge mellem alle smagstilsætningsvarianterne, fremstillingsmåderne og om mælken skal være one-shot, dubble-shot, her eller "to go".

Anonym sagde ...

Jeg vil bare ønske dig en rigtig god og dejlig jul.

Marianne sagde ...

Godt du fik varmen!

Jeg vil gerne ønske dig og din familie en glædelig jul. Håber, I får nogle gode og hyggelige dage.

Bettys blog sagde ...

Det er noget drilagtigt vejr, du skal kæmpe dig igennem for at komme til og fra arbejde. Stakkels dig. Forhåbentlig har du snart juleferie. Glædelig jul til dig og dine-

Tineke sagde ...

Og en rigtig glædelig jul til dig og dine også!

Mange hilsner, Tineke

Tina - omme i London sagde ...

Puha Aage, du haelder da vel ikke maelk i en god kop kaffe? ;) Starbucks er min yndlings af alle de forskellige kaffehuse, de laver nemlig kaffen lige som jeg kan lide dem.

Jens - og rigtig glaedelig jul lige tilbage til dig.

Marianne - det holdt haardt med varmen, men det lykkedes. Glaedelig jul tilbage til dig.

Betty - jeg snupper lige en halv dag i morgen og SAA er det juleferie - lige til paa tirsdag.

Tineke - og til dig. :)

AagePK sagde ...

En friskbrændt Peru/Mexico eller Bolivia, hjemmekværnet, jo, der skal lidt mælk i, ellers er den for varm ;-)