16 december 2009

Og vi gentager...

Sidst jeg var i Irland var i Januar maaned. Jeg rejste hjem den 1. Februar og endte med at faa en temmelig lang tur hjem. Det sneede som aldrig foer i London og omegn og vi endte med at blive floejet til Birmingham, busset til Gatwick og havde saa en interessant tur hjem der fra.

Jeg sidder i Dublin lufthavn og venter paa min flyver. Foreloebigt er den 35 minutter forsinket - paa grund af SNEVEJR i London! Helt aerligt, jeg elsker sne og vi faar det bare alt for sjaeldint, men det ser ud til det hjaelper, hvis jeg lige tager et smut til Irland. Gad vide om man skulle proeve i Juli?

5 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Tina jeg tror hellere du må lade være.
Vi har klimatopmøde her i Danmark pt. Du vil bare få skyld for en hel masse. Sne i juli, det vil aldrig gå godt. Tænk hvis de kloge hoveder kan spore dig.

AagePK sagde ...

Ja, vi har jo et paradoksproblem: vi vil gerne have så meget sne, så demonstranterne ikke gider lave ballade, og vi vil have så lidt sne i lufthavnen, så vi snarest kan komme af med Mugabe og andre skidderikker.
Paradoks nr. 2: vi vil gerne have sne, så folk i Afrika kan forstå, hvorfor vi fyrer så meget olie af, og vi vil helst ikke have så meget sne, så folk har svært ved at tage klima-forværringen alvorligt.

Tina - omme i London sagde ...

Moar - LOL, det kunne vaere spoejst!

Aage - der er vidst gang i den i Danmark, i disse dage. :)

Unknown sagde ...

Jeg kan godt huste sidst du var ude snestorm,en anden gang når du få lyst til sne, så tager du da bare til Irland.

Tina - omme i London sagde ...

Conny - netop, men mor mener nok jeg skal lade vaere med at rejse i sommermaanederne. :)