22 december 2009

En rask gaatur…

21122009775

Pludselig i eftermiddags begyndte det et at sne – saadan rigtig for alvor. Sneen faldt i store vaade flager og de var mange. Jeg kan ikke se jorden fra hvor jeg sidder, saa jeg var noget overrasket, da jeg opdagede at sneen havde lagt sig paa tagene omkring mig.

Snow collage Jeg gik til London Bridge station, som jeg plejer og der var godt nok et ordentligt lag sjap paa vejen. Da jeg naaede til stationen var den lukket. Saa lukket at man ikke engang kunne gaa ind og staa i lae. Min kollega besluttede sig for at vente, da han har ret langt hjem, men jeg ville ikke staa der og fryse, saa jeg begav mig afsted til fods. Jeg havde ikke forestillet mig at jeg skulle gaa hele vejen hjem, men trafikken var saa slem at den naermest stod stille, saa det kunne ikke engang betale sig at staa paa en bus!

21122009794

Jeg gik og jeg gik og jeg gik og jeg gik – og noed det smukke landskab og de mange maerkvaerdige personer man kan moede paa saadan en tur. Der er vel en 12-13 km hjem, saa det er lidt af en tur, men jeg havde ikke saa meget valg og var langt fra alene paa fortovet!

GraffitiJeg gjorde et kort hold i Bermondsey Tesco, hvor jeg lige fik et par toerre stroempebukser paa og fik besoegt toilettet og saa var jeg videre paa min faerd. Graffittien ovenfor fandt jeg da jeg gik forbi Goldsmith’s College. Der plejer jeg bare at koere forbi, men joesses, som ser man da bare saa meget mere til fods!

21122009817

ENDELIG omkring 1.5 km hjemmefra holdt trafikken op. Jeg skyndte mig at ringe til prinsen i den sorte bil og selvfoelgelig holdt han snart ved vejens side og hentede mig. Paa det tidspunkt var det begyndt at fryse, saa det tunge toesne vi havde faaet i loebet af eftermiddagen og som var blevet gaaet godt i smadder begyndt saa smaat at forme et islag. Vi koerte langsomt hjem – meget langsomt!

Jeg tror nok jeg sover godt i nat!

11 kommentarer:

Irene sagde ...

Jøsses! Der er langt og så i det føre! Nuvel, både du og jeg har kæmpet os igennem driver så store som huse for at komme i skole, så deeeet ... Fedt ellers, på den fede måde!

KirstenK sagde ...

Åh, ja jeg kom til at tænke på da jeg var barn og boede langt ude på landet, da var driverne så store som elefanter, men nogen gange forbarmede min far sig og kørte os i skole på traktoren...

Ellen sagde ...

Det var da noget af en tur...
Mon ikke du kunne blive hjemme i dag, tirsdag?
Tim fortalte i går, at togene ikke kørte, og at undergrunden var lukket, så han blev hjemme fra arbejde i går.
I dag skal de køre til Harwich, så de kører hjemmefra kl. 6 morgen. Så har de små 12 timer til en tur, der normalt tager 3½!
Kryds fingre for dem og bed til, at den lovede sne holder sig til London - du har jo længtes sådan efter den ;-)

God jul til dig og dine ønskes herfra.

Michael Carøe Andersen sagde ...

Wauw det var da noget af en gåtur.

Tina - omme i London sagde ...

Irene - ja, det er en god tur, men nu er jeg gudskelov godt gaaende, saa det gik endda.

Kirsten - vi boede ogsaa ude hvor kragerne tog madpakke med, men jeg husker det faktisk ikke som noget problem om vinteren, maaske fordi jeg er saa vild med sne. :)

Ellen - jeg er paa job igen i dag, men noget senere end normalt, da togene koerer paa loerdagskoereplanen. Jeg haaber dine kommer frem i god tid og god behold. Jeg tager meget gerne sneen. :)

Michael - ja!

FUUR. sagde ...

Du er gjort af noget godt kram Tina.

Det ved jeg, nemlig.

AagePK sagde ...

Det var da en ægte prins: knap fik han vasket bilen, så vover han sig alligevel ud i sølet for at redde prinsessen, sådan skal det være!
Hvordan kan snevejr have indflydelse på the tube, dernede skulle der da ikke være noget problem med sne, vel? Og i Euro-tunnelen sidder de også fast. Det må være et ægte britisk fænomen, ligesom med de vandrør, der fryser til om vinteren. Hvorfor? Fordi de sidder ude på murene. Og hvorfor gør de så det? Jo, så kan man lettere komme til at tø dem op, såmænd.

Annette sagde ...

Flot, at du ikke overgav dig til at vente. Godt gået ☺ og tak for billederne på din vej.

Unknown sagde ...

Du kan tro vi får sne i Viborg lige nu, så vi få måske en hvid jul,man har vel lov at håbe.Det var sku da en gåtur, du var kommen ud på.Men hvor det nogle flotte snebilleder du har tagen.

Tina - omme i London sagde ...

Moar - ja, ikke noget toesedrenget kram!

Aage - jeg tager med toget der gaar paa overfladen, men det goer tuben nu ogsaa nogle steder. Mht vandroerene, saa :).

Annette - jeg kunne da ikke staa der og fryse. Som min fru Moder siger, saa er jeg solidt bygget (eller hvad nu det var hun skrev). :)

Conny - jeg tror hele Europa ligger under et snetaeppe. Det er saa flot!

AagePK sagde ...

Og din fader har da også gjort sig umage med ørerne, ifølge billedet.