29 december 2009

Juleferie

Pludselig er vi naaet til et sted i vores liv, hvor vi ingen boern har hjemme. Vi faar besoeg fra naer og fjern i morgen og denne gang har vi gaestevaerelser i hobetal, hvor vi foer i tiden har vaeret heldige at have et!
Vi skulle lige have et par senge redt i dag og jeg havde lavet en lille to do liste over ting jeg gerne lige ville have gjort inden far, mor og Irene indfinder sig og vi pludselig skriver 2010. 2010 - helt aerligt, det er da for vildt. Det er TI aar siden vi sad og spekulerede i den store "year 2,000 bug". Sikken en skuffelse, alle flyverne skulle vaere drattet ned fra himlen, samtlige atomreaktorer skulle vaere eksploderede og verdens undergang var lige ved og naesten. Naah ja, maaske det egentlig var godt nok at det slet ikke var noget at bekymre sig over, men alligevel...

Naah, men det var det med den famoese to do liste, som langsomt blev laengere og laengere... Saadan gaar det altid naar vi saadan rigtig kommer i svingninger og denne gang gik det akkurat som det plejer og pludselig var klokken saa mange at det var tid at faa noget foede paa bordet. Heldigvis er der ikke langt til den naermeste kebab shop, som er levringsdygtig i jordens laekreste chicken shish kebab, saa en delegation blev sendt i den almindelige retning, mens jeg syede gardiner!

Naah, men saa doede vi da heldigvis heller ikke af sult i dag og jeg skal ikke sige andet end vi fik et par ting eller to fra haanden. Nu ligner de to nyligt udflyttede unge menneskers vaerelser noget der kunne minde om et gaestevaerelse. Der traenger godt nok til at blive malet paa det ene, men det gik vi dog ikke i krig med i dag. Det ville ellers ikke have undret nogen, men vi havde ogsaa lige lidt indkoeb vi skulle have overstaaet, hvis ikke vi skulle leve af knaekbroed i de naeste fjorten dage. Klokken var midnat inden vi satte os ned for at nyde en clementin og et aeble. Nu maa jeg vidst ogsaa hellere komme i seng, for der gaar et rygte om at jeg har lovet at troppe op paa arbejde i morgen. Heldigvis er der bare 2 1/2 arbejdsdag i denne uge. Det er lige til at holde til.

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det er altid mærkelig når børnene flyger fra reden, jeg troede det var forfærdelig,men det har også sige fordele der bliver stille og fredelig og dejlig når de kommer hjem på besøg.Det må være dejlig, at få familien besøg til nytår. Det med år 2000 har vi også lige talt om.

Tina - omme i London sagde ...

Conny - det er maerkeligt, men ogsaa lidt fedt. De ELSKER deres nye hybler, saa hvordan kan vi andet end at glaedes? Familiebesoeget er aarets absolutte hoejdepunkt! :)

Laila sagde ...

Ej, Tina.. "Sikke en skuffelse!" :o)

Lækker sag den der kylling kebab ting.. Hvordan mon den smager! Drømme drømme..