27 december 2009

Store shoppedag

For tyve aar siden kunne man ikke koebe en aerlig pint maelk i denne by paa juledag, da alt var lukket og mht januarudsalgene, saa startede de sjovt nok i januar...
Nu om stunder er anden juledag lig store shoppedag. Der er ikke en parkeringsplads ledig og butikspersonalet arbejder haardere end paa nogen anden dag i aaret. Vi besluttede os for at vaere modige og begive os ud i virvarret, da vi havde et par ting vi skulle have anskaffet og saa kan man jo lige saa godt benytte sig af at priserne bliver skaaret en 30-40 procent paa "Boxing day".

Vi kiggede og vi sammenlignede og saelgerne snakkede fanden et oere af, men lige lidt hjalp det, for vi fandt bare ikke hvad vi ledte efter, eller i hvert fald ikke i det prisleje vi ville handle i. Ergo vendte vi snuden hjem til sofaen og her har vi siddet lige siden. Der er bare doemt afslapning for alle pengene. Det er lige til at holde til!

8 kommentarer:

Donald sagde ...

Var der virkelig åbent i butikkerne Anden Juledag? Boxing Day - betyder det bytte-æske-dag? Nej, nok ikke (jeg slår selv op) :-)

I går var der sol her så det var godt at komme ud. Idag er grå og det er fuldstændigt meningsløst vejr :-P

AagePK sagde ...

Jeg blev også overfaldet, via nettet, med gode Boxing Day-tilbud. Amerikanernes ugudelighed er åbenbart skyllet ind over de britiske øer. Hvor det i de gode gamle dage var tyendets fridag, med en boks med en skilling, en gave og mad til familien.
Som jeg skrev i et tidligere indlæg, sandsynligvis et levn fra romernes Saturnalier.

FUUR. sagde ...

Dømt afslapning--------

Mener du ikke opladning?
Før den store invasion.

Unknown sagde ...

Jeg ved ikke om butikkerne her i Viborg hade åben ,men både i Aarhus og Odense var der åben.

Lone sagde ...

Jeg synes det er synd og skam - alle som ikke er i livsvigtige job skulle have lov at slappe af en gang imellem naar andre og deres familier har fri!

Tina - omme i London sagde ...

Donald - jep, der var aabent i langt de fleste forretninger. "Bytte-aeske-dag er ikke et daarligt gaet. Den populaere myte er at det var den dag tyendet fik en kasse med levninger fra de riges bord, men der er ogsaa mange andre versioner af samme historie. Min personlige erfaring er at det er paa eller omkring den dag der er boksebal i Durup. :)

Aage - Ugudeligheden lever heldigvis i bedste velgaaende ogsaa her i landet, men det mener jeg nu ikke er tilfaeldet i Amerika - tvaert imod!

Mutter - det var i hvert fald IKKE afslappende!

Conny - her var det naesten juledag de var aabne, for mange aabnede ukristeligt tidligt!

Lone - jeg maa indroemme jeg synes forretningerne skal have lov at holde aabent naar de vil!

AagePK sagde ...

Ugudelighed er mange ting; som f.eks at komme isterninger i god rødvin, cola i maltwhisky, eller at skåle i vand.
Og alt dette er set i USA.

Tina - omme i London sagde ...

LOL Aage - det kunne der da vaere noget om!