04 december 2009

Julelyspunkter

Der jules og hygges rundt omkring i byen. Alle steder faar jeg oeje paa de flotteste juletraeer med pynt, glimmer og lys. Jeg maa noejes med at nyde dem hos andre lige nu, da vi hverken kan pynte op hjemme eller paa kontoret endnu!

03122009476

Foerste led af projekt flyttedag med kontoret stod i dag. Joesses, som der er en del gammelt skrammel paa et kontor hvor folk sidder alt for taet. Jeg tror jeg har fyldt en hel lastbil med skrald! Det meste er papir, der gaar til genbrug, men der er godt nok ogsaa en del gammelt lort, der skulle have vaeret smidt ud for LANG tid siden!

04122009485
Vores computere blev slukket i etaper i dag og da vi naaede saa langt det var vores tur gik vi ud og fik noget lunch. Jeg var forberedt paa det ville blive en lang dag, saa turen gik til en lille greasy spoon caf’ taet paa det nye kontor, hvor vi kunne faa en ordentlig gang lasagne med chips og salat – lige hvad doktoren anbefalede. :)

Det lille krybbespil stod i vindueskarmen i cafeen. Et hyggeligt lille lyspunkt paa en travl dag. :)
04122009487
Min elskede skulle komme til kontoret ved firetiden, for at hjaelpe med at flytte noget computergrej. Jeg gik udenfor, for lige at hilse paa og var bare helt paf, da jeg opdagede hvor moerkt det var. Jeg havde helt glemt at vi naermer os vintersolhveret og at paa denne tid af aaret er det ikke lyst saa laenge. Nu er jeg jo saa svineheldig at jeg bare synes det er raahyggeligt, men jeg kender adskillige mennesker der synes det er den dunkleste og mest afskyelige tid paa aaret. Jeg synes det er hyggeligt!

04122009491 Jeg var lige et smut omme paa det nye kontor med pizzaer til det arbejdende folk. Det var foerste gang i mange aar jeg havde vaeret lige der om aftenen og jeg blev bare saa glad, da jeg saa de flotte “juletraeer”. Der skal ikke meget til at lave julelyspunkter paa min nethinde. :)

6 kommentarer:

FruE sagde ...

Rigtig smukt pyntet juletræ du har taget billede af.

Vi var i London sidste år i december og det var en skøn tur. Ville også have været afsted i år, men med en konfirmation lige om hjørnet må det vente. Forhåbentlig byder næste december på en London tur.

God weekend :-)

Ellen sagde ...

Jeg ælsker bare London i december :-)

Og nej, det er ikke sjovt at flytte - i mit firma har vi lige holdt en kæmpe flytterokade, fordi der skulle tages en ny bygning i brug. Jeg var en af de 'heldige', der skulle flytte to gange; dvs. til et midlertidigt kontor, for at få det hele til at gå op i en højere enhed.
Men nu er jeg på plads, og det håber jeg også, du kommer hurtigt. Men det er godt at få ryddet op og ud.

Jeg har flyttet kontor så ofte i de sidste 4 år, at der ikke kan ryddes mere op eller smides mere ud nu.
Jeg håber, at det kontor jeg har nu, varer, til jeg stopper med at arbejde, men det er sikkert alt for optimistisk.
Jeg skal bare være glad for, at intet er stationært :-D

Nu skal du måske til at opdage nye dele af London?

FUUR. sagde ...

Jeg glæder mig til, at se dit nye kontor.
Jeg kan af foregående billeder se, du får mere plads.
God fornøjelse med det hele.

Donald sagde ...

Det var da også nogle dejlige lyspunkter her i en mørketid!

marbi sagde ...

Dejlige bybilleder... Juletræet er skønt :-)
Håber flytningen går gnidningsfrit og hurtigt :-)

Tina - omme i London sagde ...

Fru E - Traeet staar foran the Royal Exchange, som er et lunchbesoeg vaerd, naar I kommer igen.

Ellen - jeg elsker ogsaa London i December. :)
Mht flytteriet, saa faar man godt nok ryddet op i noget skrammel, naar man flytter! Vi ved vi nok skal flytte igen om fire aar, men forhaabentlig ikke foer da! Dit flytteri er godt nok for viderekommende.

Moar - jeg glaeder mig ogsaa til at vise dig det. :)

Donald - ja ikke?

Margrethe - tak!