18 december 2009

Kolde fingre

Jeg kunne naesten ikke sove i nat af bar spaending over hvor meget sne vi eventuelt ville faa i loebet af natten. Jeg er simpelthen som en lille pige paa 7 aar, naar det kommer til sne og til trods for det uhyggeligt sene tidspunkt jeg kom i seng, saa sprang jeg lystigt ud igen saa snart vaekkeuret ringede.
Den hovedpine kunne jeg nu godt have sparet mig, for jeg kom ikke tidligere paa arbejde af den grund. Til trods for at vi nu har faaet rigtig sne to gange paa et aar, saa er det altsaa noget der hoerer sjaeldenhederne til og vi har over hele hovedet ikke beredskabet i orden til saadan et lag.


Fire fnug skal der falde og saa falder vores verden sammen, men jeg synes nu personligt det ville vaere latterligt at have sneplove til at staa og ruste for at bruge dem et par dage hvert aar, hvis vi er heldige.
Jeg haaber stadig der ligger sne, naar jeg kommer hjem for her i the City ligger der jo ikke saa meget som et snefnug, men det er saft suseme koldt og af og til kommer der ogsaa en hurtig byge. Det er store fnug der kommer, naar det kommer, saa mon ikke der er lidt mere tilbage i skyerne inden de driver videre?

7 kommentarer:

Unknown sagde ...

Åh hvor dejligt, I også får sne, Tina. Her i Esbjerg ligger der et dejligt tykt lag og gør det hele så smukt. I går var der trafikalt kaos her i landet; men idag er det heldigvis gået meget, meget bedre. Rigtig god weekend til dig og familien.

AagePK sagde ...

Kender du maleren Paul Fischer? Hans grå billeder fra Amalienborg, med en enkelt garder i rødt, f.eks er meget inspirerende. Så jeg kunne godt tænke mig et billede af den postkasse, men med større afstand; det ville være flot med sne og grå himmel eller bygninger som baggrund.

Donald sagde ...

Jeg bliver så glad for dine indlæg! Ah - sne, det er nemlig godt fordi vi får en chance for at blive som børn igen!

Hvidt pulver, som kan presses sammen, trampes på, som falder på grene og biler og får dem til at se hvide ud :-)

Nille sagde ...

Du må få al den sne du vil - bare den bliver hos dig! Jeg har givet mit i årets snekamp... jeg synes billederne er fine; men jeg hader at skulle ud i det!

Tina - omme i London sagde ...

Karin - det er bare saa dejligt! :) God weekend til dig og dine ogsaa.

Aage - nej, ham kender jeg vidst ikke, men jeg kender typen. Jeg skal se hvad jeg kan goere, hvis vi faar lidt mere sne. :)

Donald - jeg bliver altsaa bare til "Tina - 7 aar" naar det sner. Jeg kan slet ikke lade som om det ikke er tilfaeldet.

Pernille - det var en slem kamp du kom i. Jeg haaber snart du har det bedre.

Michael sagde ...

Yay! Sne :D

Tina - omme i London sagde ...

:) ja, er det ikke bare SKOENT!