26 december 2009

Julemiddagen

Saa er en dejlig dag i svigerfamiliens skoed vel overstaaet. Joesses, som har vi spist, drukket, snakket og grinet og saa er vi da alle blevet saa forkaelede som bare pokker. Jeg synes simpelthen det er ufatteligt saa meget man kan tilkomme sig paa saadan en dag og i aar havde vi ellers aftalt at de yngste i familien ikke skulle koebe gaver. Det gjorde de heller ikke, men ikke desto mindre synes jeg vi kom hjem med alt muligt!
Jeg har giftet mig ind i en familie der er lige saa glad for god mad, som vi er i min familie og saa har jeg en sis-in-law, som er knaldhamrendes god til at lave mad. I dag diskede hun op med baade oksesteg, flaeskesteg OG kalkun med alle de diverse laekkerier der hoere til saadan en middag.

Der blev trukket knallerter og fortalt platte vittigheder og saa skaalede vi til alle de ikke tilstedevaerende familiemedlemmer, som vi ikke faar at se i julen. Der kom telefonopkald fra naer og fjern og de var alle lige misundelige over at de ikke kunne vaere sammen med os. Det kan jeg godt forstaa!

Ingen julemiddag er fuldendt uden en ordentlig portion Christmas pudding med brandy sauce, saa nu den er blevet nydt og jeg ved jeg stadig har en dansk julemiddag til gode maa jeg erklaere aarets jul en succes. Det var jeg ikke ene om at mene!

6 kommentarer:

Irene sagde ...

Uhm! Glade dejlige!

Tina - omme i London sagde ...

Ja, og du kan tro vi fik sul!

Unknown sagde ...

Hvor ser det rigtig hyggelig ud og så alt den gode mad, der er på bordret,"det er da bare dejlig"

Betina Olesen sagde ...

Lidt sent, men også en glædelig jul og et godt nytår skal lyde herfra det Nordjyske.

Det ser ud til at have været noget dejlig julemad, mums...

AagePK sagde ...

Ikke engang én enkelt mince-pie blev det til i år, for slet ikke at tale om Christmas-pudding! Hmpf!!!
Til gegæld var anden sprød, æblerne og svedskerne tilpas møre, kartoflerne både brune og hvide perfekte, og ris-a-la-manden mums, gæt, hvem der fik mandelen?
Hvem fik sølvmønten hos jer?

Marianne sagde ...

Hvor ser det knaldhammerende hyggeligt og anderledes ud... Jeg er vild med det hele :-)