21 december 2009

Saa kom vi igang

Vi har haft et utroligt travlt aar, et fedt aar, men et travlt aar. Vi har floejet og fartet fra Herodes til Pilatus og har set og oplevet mere i aar end nogensinde foer. Aeldste barnet er meget taet paa at goere os til bedsteforaeldre for foerste gang, mellemste barn er lige flyttet hjemmefra og yngste er i processen for at goere det samme. Det hele er positivt, men det er ikke just befordrende for at komme igang med juleriet!

I dag skulle det vaere! Vi skulle igang med juleriet. Igaar havde jeg koebt fire gaver, men der ud over havde vi ikke foretaget os en ting der var julerelateret!

20122009713 Vi startede dagen med en tur til bilvaskeren. Man taenker saa klart i en ren bil…

20122009716Bilvaskerne er fantastiske og det er saa billigt at det ikke betaler sig at vaske bilen selv. De kan goere det hele paa den halve tid og naar man har en kunde som min elskede, saa bliver det hele gjort ordentligt!

20122009718

Turen gik videre op over Crystal Palace og vest over. Vi havde besluttet os for at aflaegge Westfield Shopping Center i Shepherds Bush et besoeg. Jeg havde vaeret der en enkelt gang i en halv time og min elskede havde ikke vaeret der foer. Shopping centere er ellers ikke min stil, men lige praecis i dag havde jeg ikke lyst til at gaa og fryse og saa skulle vi partout et sted hen hvor forretningerne var rimelig taet paa hinanden, saa vi kunne naa saa meget som muligt paa saa kort tid som muligt! Westfield har 150,000 m2 forretninger, saa vi mente vi skulle kunne finde det meste der!

20122009728

Parkeringshuset under shopping centeret er fantastisk – ikke mindre! Jeg var vildt imponeret, for jeg har aldrig nogensinde set noget saa organiseret i mit liv. Normalt er parkeringsbaasene saa smaa her at man kun kan komme ud af den ene side af bilen. Her var der plads til at danse tango mellem raekkerne og plads til at dreje ind og ud af baasene. Jeg kunne vaere blevet i parkeringskaelderen HELE dagen!

20122009731 Vi lagde haardt ud med en kop mocha og en pandekage hver. Ja, det er ikke helt det samme som aebleskiver, men det dufter da lidt af jul.

20122009732 Jeg var meget optaget af pandekagemaskinen foran det orange skilt. Fidusen foroven har dejen i, som den leverer ned paa et lille transportbaand, hvor pandekagen bliver stegt paa den ene side og falder ned paa det naeste transportbaand, hvor den bliver stegt paa den anden side. Det er sgi da skide smart! Med min appetit for pandekager burde man have saadan en maskine i koekkenet!

20122009735 Saa snart det var indtaget var vi klar med en slagplan. Westfield kunne bare komme an og det gjorde den. Vi shoppede i et par timer og sank saa sammen i en stol med en pizza. Vi er over halvvejs faerdige paa lidt over 3 timer. Det synes jeg faktisk er helt godt gaaet. Vi er bare super til den disciplin, naar foerst vi kommer igang.

20122009738 Vi var lige ved at komme op og svede, da vi proevede paa at komme ud af det gigantiske center, da samtlige doere synes at vaere laaste og vi havde saadan set en lille bil vi skulle have med hjem.

20122009740 Det lykkedes og endnu engang havde jeg lejlighed til at beundre parkeringskaelderen, som nu havde groenne lys ved alle de mange tomme parkeringspladser. Overraskende nok var trafikken slet ikke saa slem, saa vi var hjemme paa ingen tid. Resten af pakkerne skal vi nok faa koebt i morgen og saa er vi klar!

5 kommentarer:

AagePK sagde ...

Dine bilvaskere har da humor, min datter vil nok sige syg humor, med de der wunderbäume på juletræet!
Også sjovt at tænke på, hvor dejligt runde piger kan blive af en stak flade pandekager, ikk'? Selv af de firkantede!

Donald sagde ...

Hvor har du ret, at Juleforberedelserne mister noget når børnene flytter hjemmefra; men sådan skal det være.

Bilvaskerjuletræ? Først troede jeg at det var DIT! Tak til AagePK for at skrive noget, der rettede opmærksomheden mod den morsomme julepynt ;-)

Angående parkeringskælderen: I mange parkeringshuse her ser det ud som om at bygherren har fået penge af pladesmeden for at lave bil-fælder, som man kan bakke ind i eller få til at skrabe lakken af vogndøren.

Tina - omme i London sagde ...

Aage - LOL!

Donald - joesses, du maa have store tanker om min evner ud i stileringen af mit juletrae. Jeg faar da aldrig saa stilrent et trae! :)
Jeg har en lumsk mistanke om at mekanikerene giver procenter til bilkaelderbyggerne, for at faa dem til at lave dem saa upraktisk som overhovedet muligt. Det lykkedes saa ikke denne gang!

Unknown sagde ...

Vi kunne da godt bruge pandekagemaskine, når børnebørnene kommer på besøg.

FUUR. sagde ...

Har fruen mon en æbleskivepande?

Så er der dømt æbleskiver en dag, mellem den 29. dec og den 3. januar.
Af de gode du ved.