02 december 2009

Dagens lunch time vandring

Roede Kors holdt julemarket i the Guildhall i gaar og i dag. Som kommitteemedlem af vores Ward Club havde jeg lovet at mande en af boderne i en times tid i middagspause. Julemarkedet holdes hvert andet aar i the Guildhall. Jeg forstaar ikke hvorfor det ikke bliver holdt hvert aar, men mon ikke ogsaa der bliver lavet om paa det?

01122009455

Mange af hallerne var fyldte med flotte boder, som solgte alt muligt fra haandlavet dit og dat til genbrugstoej, julepynt og kort, vin, oste og meget andet spaendende. Mange af boderne var bemandet af de forskellige City laug, saa f.eks. var der en rigtig flot blomsterstand fra Gartner lauget.

Red Cross collage

Vores stand reklamerede for alle Citys "Ward Clubs" som er "social clubs" for folk der arbejder i eller har en interesse i the City. Vi tegnede og fortalte og solgte ogsaa lidt boeger. Den borgmester vi havde for tre aar siden er Alderman for vores Ward, og han har skrevet en bog om hans aar som borgmester. Jeg har ikke selv faaet den laest, men efter sigende er den rigtig spaendende og velskrevet. Han er en intelligent og en sjov mand, saa mon ikke det passer.

01122009456

Der blev spillet julemusik af forskellige skolebands hele dagen. De spillede vel en times tid hver. Blandt andet kom "Christ's Hospital" skolens band og underholdte. Skolen kendes isaer paa de beroemte "Blue coat"uniformer, som er noget utraditionelle, eller vel rettere meget traditionelle! Der blev lavet et fjernsynsprogram med Gene Simmons fra Kiss, for nogle aar siden, som hed "Rock School". Skolen er kendt for sit musikalske kunnen og er i det hele taget meget, meget populaer, da skoent det er en privatskole, saa er der rigtig mange elever der ikke betaler for at gaa der, eller bare betaler £250 om aaret. Privatskoler i England er ikke som de danske, hvor enhver kan faa raad til at sende sine boern i privatskole. Her koster en privatskole tiest £1,000 per elev, per maaned, saa der skal en stor indkomst til.

01122009465

Jeg havde lyst til at blive i the Guildhall hele dagen, men desvaerre havde jeg et moede klokken fire, saa jeg blev noedt til at trille tilbage til kontoret, dog ikke inden jeg lige fik fyret et par billeder af i the Guildhall Yard.

01122009466

Jeg ville have elsket at blive, for blandt andet skulle Annie Lennox komme paa besoeg, da hun fik sin "Freedom of the City" i gaar. Jeg tror dog ikke den gode fru Lennox soegte om sin!

5 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Husker igen d. 21. april, år 2008?
Bliver lige i tvivl om årstallet.
Tiden flyver.
En dejlig dag med Tina, Irene og Lizzie i centrum.De store malerier, de tykke tæpper på gulvene.
Toiletter så store, at man kunne fare vild.
Det var en flot dag.

Conny sagde ...

Hvis jeg hade været på det julemarked ,skulle jeg lige smut forbi blomsterstanden fra gartner lauget,

Tina - omme i London sagde ...

Moar - du har ret i aarstallet og det var bare saa dejlig en dag. :)

Conny - jeg var ogsaa meget fristet, men jeg skulle jo ogsaa have det hele fragtet hjem!

AagePK sagde ...

Alle de billeder, jeg får fra sommeren '64, da jeg boede hos min farbror i Goldhawk Road.
Jeg må få gjort noget ved det og komme over for at se, om jeg stadig kan finde rundt.

Tina - omme i London sagde ...

Ja, se at komme afsted. Gaderne har ikke aendret sig synderligt i 150 aar! :)