25 april 2009

Limfjordsrundfart

I dag var vi blevet inviteret med ud paa en lille sejltur, som endte med at blive noget laengere end foerst forventet. Vi blev hentet paa havnen lidt i tre og saa sejlede vi oesten om Fur, destination Livoe. Vi lagde til paa Livoe, hvor vi fik vores medbragte eftermidagskaffe og sad og noed solen lidt, inden vi sejlede videre. Turen fortsattes nord om Livoe og videre mod vest, saa vi kunne komme hele vejen rundt om baade Livoe og Fur. Vejret var helt fantastisk og perfekt til en hurtig eftermiddagstur paa Limfjorden, hvor saelerne boltrede sig nysgerrigt i vores naerhed.

Eftermiddage varer dog ikke evigt og pludselig var det ved at vaere sidst paa eftermiddagen, hvor vi lige stoppede paa havnen, for lige at nyde en lille drink paa Skuret. Der faldt vi selvfoelgelig i snak og pludselig var det lige ved at vaere spisetid, saa vi fik et hurtigt lift hjem til stranden lige foran far og mors hus. Det er det man kalder service!

Vi takkede mange gange for turen og kunne saa konstantere at vandtemperaturmaaleren i baaden virkede, da vi blev noedt til at hoppe i lidt ude i vandet, for at vade resten af vejen hjem - temperaturen ligger paa 12.5 grader!

5 kommentarer:

Irene sagde ...

Brrrrrrrr!

Marianne sagde ...

Det kalder jeg rigtig autenticitet :-)

@ sagde ...

Det lyder som en farlig hyggelig sejlads. Skønno! Men lige koldt nok med den der barfodstur. Fik i noget at varme jer på, da i kom 'hjem'?

Anette sagde ...

Skønt med en sejtur men 12.5 grad er lige koldt nok efter min mening ;) God søndag.

Tina - omme i London sagde ...

Det var faktisk slet ikke koldt. Det var jo bare taeerne vi skulle have i vandet. :)