12 april 2009

Man skal komme hviledagen i hu!

“Helligdag” kan betyde flere ting. For nogen er det et religioest foretagende, for andre det nogle dage hvor man bare nyder at have fri fra arbejde og nogle helt tredje er det alle de smaa umalede pletter en uoevet haand kan efterlade naar de f.eks. svinger malerpenslen. Samtlige helligdage her i huset synes at vaere en blanding af alle tre, da vi som regel svinger en malerpensel, eller laver andet husarbejde, hvor vi proever paa at efterlade saa faa helligdage som muligt, vi nyder at have fri fra arbejde og saa helliger vi ellers dagen til husistandsaettelse. Paaskesoendag er ingen undtagelse!

P1270051 

Mit hus ligner et horehus i havsnoed, for at sige det mildt. Lige nu er spisestuen blevet invaderet af alle stuemoeblerne, planter, nips, billeder og andet ragelse. Vi har saa mange gode ideer om alt det vi bare liiiige skal have gjort og vi er tilfredse med det hver gang vi faar noget gjort, men joesses, hvor synes jeg det et tit vi skiller hele hytten ad, fordi vi lige skal have lagt noget nyt gulv eller have malet en vaeg.

P1270073 

Det har sine fordele at have en ung mand i huset der er i laere som elektriker, for saadan nogle laerlinge kender andre laerlinger, der godt kan taale at tjene et par ekstra skillinger. Dagens projekt gaar ud paa endelig at faa lagt bambusgulv i stuen. Vi har haft det paa i spisestuen i nogle aar efterhaanden og er bare saa glade for det. Det er paent, nemt at holde og saa vil det betyde at vi endelig kan faa vores flotte taeppe fra Tyrkiet lagt ud. Ja, det lyder maaske skoert at laegge et flot gulv og saa daekke det med et taeppe, men taeppet fylder jo ikke hele stuen og i oevrigt er det bare rigtig paent. Vi har haft det liggende nu i et aar siden vi var i Tyrkiet, men vi skulle jo lige have fundet en helligdag, hvor vi kunne laegge et gulv!

P1270058

Mens maendene laegger gulv flytter jeg ind paa loftet. Det bliver dejligt at kunne komme til alt mit garn, uden at skulle op paa stolen, for at faa adgang til det oeverste skab. Naah, monstro ikke der er nogen der er parat til en kop te eller et glas juice. De skal vel egentlig ogsaa have noget frokost paa et tidspunkt.

Technorati Tags: ,,,,

5 kommentarer:

Sifka sagde ...

Det er så dejligt, når det er overstået:) God påske.

Vibeke sagde ...

Kære Tina
Når det er færdigt, kommer glæden over at have det, som man gerne vil.
Men i den tid det står på, da kan det være temmelig deprimerende.
Knus
Vibeke

Tina - omme i London sagde ...

Sifka - tak i lige maade og JA, det er vidunderligt naar det er gjort.

Vibeke - det er helt klart fedt naar det er overstaaet, men nu traenger vi til at have et helt hus i et stykke tid. Alt det her roderi har staaet paa siden lige efter jul!

Lene sagde ...

Og vi står foran et hus, der helt sikert bliver endevendt ;-) der skal nye vinduer i alle rum, og samtidig skal der sættes en ny indervæg på, det betyder så tapetsering i alle rum og maling i alle rum og .... men det bliver godt, når en gang det bliver færdig :-)

Og jeres loftrum ser bare så lækkert ud, mon du har fået indrettet dig? God påske med aktivt familiesamvær i højsæde :-)

Tina - omme i London sagde ...

Aktivt familiesamvaer - LOL, det vil jeg til at kalde det, det lyder da bedre end at arbejde som en lille slave!
God fornoejelse med vaeggene. GULP - det er et stort projekt!