15 april 2009

Hvordan kommer man i tanker om saadan noget?

Tyllefylleboelleby

Jeg var ikke engang gammel nok til at gaa i skole, da Tyllefylleboelleby blev vist paa DR, men pludselig i dag kom jeg til at taenke paa udsendelsen i dag. Guderne maa vide hvorfor eller hvordan, men det gjorde jeg altsaa og saa var jeg saa svineheldig at DR havde lagt et lille klip op paa Bonanza siden. Det er sgi da sjovt at saadan noget kan ligge latent i ens hjerne i 35 aar og saa pludselig dukke op! Tak skaebne, hvor traenger min helt personlige harddisk til at blive reformatteret!

6 kommentarer:

Suzy sagde ...

Sange osv. kan også pludselig dukke op og man aner ikke hvor de kom fra, men pludselig render man rundt og synger noget, man troede hjernen ganske havde glemt. Den er nu en helt fantastisk én der der hjerne :)

Tina - omme i London sagde ...

Jep - det er den helt sikkert, men sommetider ville jeg dog oenske at jeg kunne rydde lidt op i alt det skrammel der tager plads i min!

Gitte sagde ...

Hvor jeg kender fornemmelsen, ting dukker pludselig frem fra glemselens dyb, alligevel kunne det være rart at få ryddet op i den personlige, så der var mere plads.

fisker sagde ...

Det er saa hyggeligt at faa genopfrisket minderne fra dengang. Oftest er tingene ikke helt som man husker dem, men de minder stadig om dejlige tider :-)

Pernille på 1. sagde ...

Ja det var da mærkeligt at du lige kom i tanke om det, hvor heldigt at der var et klip på Bonanza, der kan man finde rigtig mange sjove ting.
Jeg syntes tit at sange får en til at tænke tilbage på en bestemt episode, eller tid
Knus herfra

Tina - omme i London sagde ...

Gitte - nemlig!

Fisker - saa sandt som det er sagt. :)

Pernille - det er lige det med at det minder en om noget bestemt. Det her dukkede bare op uden yderligere varsel!