17 april 2009

Dagens lunch time vandring

Will Self - the Butt Dagens lunch time vandring gik til the Barbican, hvor jeg havde en biblioteksbog der skulle afleveres. Jeg var saa gal paa mig selv, for bogen var forsinket, til trods for jeg har mulighed for at forlaenge udlaanstiden online. Oh well – i det mindste var det en rigtig god bog; “The Butt” af Will Self. Will Self er en meget mystisk, men temmelig spaendende person og denne her er den foerste af hans boeger jeg har laest, men jeg er meget fristet til at laese mere af ham.

Bogen er baade sjov og spaendende og paa en eller anden maade ogsaa lidt uhyggelig. Det er en af den slags boeger, der virkelig faar en til at taenke. Den er noget maerkelig og engang imellem var jeg meget opmaerksom paa at den var skrevet af en mand. Sjovt, for det troede jeg egentlig ikke var noget jeg generelt taenker over, men det maa det jo vaere.

Will self er som sagt en sjov fisk, men jeg har altid rigtig godt kunnet lide ham. Jeg kunne godt taenke mig at laere mere om ham og maaske goer jeg det bedst ved at laese hans boeger? Jeg skal lige have kigget paa hvad ellers han har skrevet, for det skulle da saert vaere om ikke der var flere der fangede min opmaerksomhed.

IMG_0053

Foraaret var i fuldt flor i vandhaven, som er spaekket med andemad og masser af aender. Jeg saa ingen aellinger denne gang, men skal lige et smut derom igen snarest, for enten sidste eller forrige aar kan jeg huske jeg saa et helt arsenal. Maaske man skulle nuppe det gode fotografiapparat med en dag.

Inde i foyeren af biblioteket var der en fantastisk udstilling af fotografen Chris Ledger. Jeg er fuldstaendig forelsket i hans “streg” og oensker mig et af hans fede Londonbilleder til min vaeg. Han har ikke fotograferet ret laenge, men joesses, hvor har han bare talent!

IMG_0060

Efter biblioteket gik vi ned til Whitecross Street market, det nye yndlingssted, for at fouragere. Jeg er saa forudsigelig og gik selvfoelgelig efter det jeg blev saa forelsket i sidst jeg var der, nemlig salatbaren. Denne gang noejedes jeg med en lille portion, for det er altsaa langt nok. Sidste gang spiste jeg til frokost og var ikke sulten foer den naeste morgen. Det er sgi da ikke helt normalt – i hvert fald ikke for mig. :)

IMG_0063

Vi gik tilbage ned gennem Chiswell Street, hvor jeg pludselig fik oeje paa denne lille rotte. Jeg kunne ikke helt lade vaere med at grine ad McDonaldsposen, som laa smidt foran. Jeg var lige ved at flytte den, indtil jeg kom til at taenke paa hvor passende den egentlig var til billedet. Jeg har lige tjekket og det viser sig sgi da at jeg havde ret, da jeg antog at det var en Banksy! Fedt, Banksy er altsaa en af mine yndlingskunstnere. Til trods for rottens plakats ordlyd “London doesn’t work” gik vi alligevel tilbage og fik eftermiddagen til at gaa med ca. 117 forskellige projekter. :)

4 kommentarer:

Marianne sagde ...

Jeg så lige at det marked havde åbent i dag, men med datterens fod får jeg hende nok ikke overtalt. Hun skal vist se tøj og jeg skal følger med. Men nogle markeder det skal vi på :-)

Tina - omme i London sagde ...

WOT - hvad skal I lave til frokost? Jeg har lige opdaget at du er i London!

Ellen sagde ...

Banksy er fantastisk! Tænk, at du har set The Real Thing :-)

Tina - omme i London sagde ...

He he - dem har jeg skam set flere af, men denne her er vidst ret ny, saa jeg var lidt tilfreds med at faa oeje paa den. Jeg havde nemlig ikke hoert om den foer.