13 november 2010

Som blaest!

I aftes stormede det bare helt vildt. Jeg var lige ved at tro vi skulle ud og surre taget til huset paa et tidspunkt, men bare tanken om at gaa ud i det vejr, var nok til at faa os til at lade tag vaere tag og gaa under den lune dyne.

Da jeg stod op i morges var vinden stilnet af og saa at sige samtlige blade var floejet af mange af traeerne paa vores vej. Ja, vi har et staedigt baest, som ikke giver slip paa bladene foer ved juletid, men de andre stod med vinternoegne grene, mod en graa himmel.Maelkemanden var ude paa sin runde og kom floejtende ud fra en af naboernes indkoersel, bedst som jeg knipsede et billede af hans stang moderne milk float. Den er nok lidt fiksere at koere rundt i end den gamle, aabne elektriske fidus han plejede at bruge! 

Pludselig kom jeg i tanker om alt det skrammel der laa paa gaden i aftes; blade, grene, kviste og alt muligt affald. I dag var der som blaest. Det saa ud som om nogen havde vaeret ude med den store stoevslubrer natten over. Gad vide hvad der er blevet af alle bladene, de plejer da nok at finde ind i vores indkoersel!

4 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Her stormer det også en "hel pelikan"...og samtlige blade er blæst af træerne...

Eva sagde ...

VI fik også en lille portion blæst, men mest regn i går. Det var helt vildt.
Dine billeder kan jeg ikke se, af en eller anden grund,- ikke lige nu ihvertfald.

AagePK sagde ...

Nej, var der stadig en af de der elektriske mælkevogne igang hos dig? Jeg var meget optaget af dem i '64, og har aldrig forstået den diskussion om, at elektriske biler ikke fungerede, jeg havde jo selv set dem i London. Og postens og DSB's elektriske trollyer med 10-20 vogne efter på jernbanestationerne i DK.
Men har du læst om de musukalske nullermænd? Så kan du måske forestille dig, at det var musikalske blade, der løb deres vej, da du nævnte ordet:"Støvslubreren kommer!"

Tina - omme i London sagde ...

Kirsten - det tyndede godt nok ogsaa godt ud her!

Eva - billedproblemet har jeg nu fundet ud af, men det retter sig lige om fluks!

Aage - ja, vi har masser af elektriske maelkevogne stadig. Jeg synes de er saa smarte og monstro ikke de bliver normen igen? :)