22 november 2010

London by night

Hjemturen fra Paddington gik via Charing Cross station, hvor jeg kom ud af en helt anden udgang end den jeg plejer. Jeg havde ikke lige taenkt over at jeg aldrig kommer fra den vinkel og blev helt paf, da jeg kom op til overfladen!

Dog ikke mere paf end jeg lynhurtigt smuttede over til Trafalgar Square, for at se om de var ved at goere anstaltninger til at faa det aarlige juletrae strammet an - det var de ikke, men de naar det nok inden naeste uge, naar traeet skal taendes.

Platantraesbladene ligger klistret til asfalten paa vejen ved Charing Cross, hvert aar spekulerer jeg i om de monstro er aegte, eller om det er et design paa vejen, men jeg synes nu ikke jeg laegger maerke til dem i foraaret, saa mon ikke det er den aegte vare. :)
Jeg blev ikke staaende laenge, for det var saft suseme koldt. Vi skulle faa sne sidst paa ugen, saa jeg tror det er paa tide jeg finder vinterstoevlerne frem!

9 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Wauw - og de blade er godt nok smukke, så de kunne sagtens være noget designer-værk, men jeg kan godt li' tanken om, at naturen har skabt noget så smukt :)

Ellen sagde ...

Det er nogle smukke kunstværker I holder jer i London :-)

Hvis du har været i Exeter, er du jo kørt igennem Pewsey, hvor jeg står af. Du skal vel ikke tilfældigvis med 11-toget d. 1. december? Så ka' vi føl's ;-)
Jeg elsker den tur. Når man først er på den anden side af Reading, er den så smuk, så smuk.

Annette i Barcelona sagde ...

ja det ser flot ud med bladene klisteret til asfalten. Selv på billedet ligner det "art-work".

Her har det godt nok ikke lovet sne, men jeg syntes her er blevet koldt... (jeg er jo også en kylling) - man vænner sig jo til et vist klima... ;-)

Lene sagde ...

Naturen kan også lave kunst ;-)
Godt med lidt kulde så kommer man i julestemning, ikke helt ved siden af på denne tid :-)

AagePK sagde ...

A propos kunst og busserne her: har jeg fortalt, at Bruun-Rasmussen har de dejligste Paul Fischer-billeder under hammeren snart? Ikke at jeg har råd, men nu har de sendt mig katalog, så kan jeg jo klippe og klistre og drømme.
Du kan se dem på deres hjemmeside.

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Dejlige billeder Tina, ja, vinteren er allerede kommet til Danmark.
Klem herfra Odense.

KirstenK sagde ...

Det ser godt nok flot ud med de påklistrede blade på asfalten...naturen kan også designe!

Marianne fra ønskeøen sagde ...

Tænk om man kunne begynde at asfaltere i blad mønstre....

Tina - omme i London sagde ...

Helle - ja, er de ikke bare smukke. Jeg skal simpelthen holde oeje med det stykke asfalt!

Ellen - :) saa vidt jeg ved skal jeg ikke tilfaeldigvis til Exeter den dag, men skulle det aendre sig, saa giver jeg lyd.

Annette - man vaenner sig til klimaet og jeg synes nu det er vildt koldt, hvis vi er nede paa fem grader, for det er saa sjaeldent, men dit "frysepunkt" ligger nok ti grader hoejere!

Lene - naturen kan bare det hoensegylle! Mht kulden, saa er den velkommen, nu jeg har faaet de varme stoevler paa!

Aage - havde jeg raad, saa koebte jeg den til dig!

Michael - jeg kan se nordboerne har faaet tonsevis af sne. Jeg er naesten ikke misundelig...

Kirsten - det er den rigtig god til!

Marianne - hvorfor ikke? Vi har roedt asfalt visse steder, blandt andet som den roede loeber op til Buckingham Palace. :)