16 november 2010

Bryllupsklokker

Proev lige og spoerg om pressen er gaaet i selvsving over dagens nyhed? Nu har vi heller ikke hoert om andet end finanskrisen i to aar, saa vi traenger til noget nyt laesestof! Ikke laengere skal vi taenke "Quantitative Easing" naar vi laeser noget om QE i avisen, i stedet kommer det til at staa for Queen Elizabeth!
Nyhederne var forlaenget til over en time i aften, vi skulle jo lige have et lille interview med det soede, unge par med. De er saa forelskede og joesses, hvor var det stakkels pigebarn da bare nervoes. Hun skal nu nok klare sig, for hun lader til at have ben i naesen. Nu har hun Princess Dianas forlovelsesring paa fingeren, jeg haaber den er en stoerre success for hende, end for gommens moder!

4 kommentarer:

Eva sagde ...

Jeg fik en sms fra ældstedatter i går om forlovelsen,- så vi er i hvert fald 2 her i DK, som har planer om at sidde klistret til skærmen.

Helle K. sagde ...

Jeg tror på, at det går bedre... hun er ældre og har ben i næsen - så...

Nå men jeg regner også med, at jeg skal se med, når engang det hele løber af stablen ;)

Annette's space sagde ...

Du godeste hvor er jeg forsinket med de store world wide nyheder når jeg arbejder om aftenen. Så skal de altså giftes de to unge mennesker. Mon ikke det kommer til at gå en del bedre end for gommens mor. William er ikke som sin far og Kate er ældre og har ben i næsen.
Jeg skal helt sikkert sidde klistret til skærmen når det løber af stablen. Hvornår skal det være ??

Tina - omme i London sagde ...

Eva - ja, lidt royal har man vel lov at vaere. :)

Helle - man har da lov at haabe!

Annette - du naar det nok. Jeg tror ikke datoen er sat endnu. En af mine kollegers veninder er officiel fotograf til brylluppet, men selv hun ved ikke om det er i Marts eller Maj!