16 november 2010

Den soede juletid

Vi gaar den soede juletid i moede og da jeg lige ville smutte en tur om til St Paul's Cathedral i dag til middag, for at finde ud af hvad for en smuk julekoncert vi skal proeve paa at faa os mast ind til i aar, kom jeg i tanker om den lille slikbutik, som ligger lidt laengere nede af gaden...

Mr Simms Olde Swet Shoppe i Ludgate Hill har lakridser. Ikke danske lakridser, men de hollandske og finske (?) er nu heller ikke saa vaerst, de har da i hvert fald baade salmiak og saltlakrids. :) Oh, og jeg saa ogsaa marcipanbroed af en eller anden slags!

Samtlige vaegge er stoppet med gammeldags slikkrukker og jeg er som et barn, saa snart jeg kommer derind. Jeg har lyst til at koebe en af hver af alting!

Jeg noejedes dog med tre gange 50g lakrids, som ret hurtigt fik ben at gaa paa. Den unge pige i butikken grinede hoejt, da jeg spurgte hvordan de graa smagte. "Jeg kan ikke udstaa lakrids" sagde hun, og gav mig en smagsproeve. :) Den bestod testen!

Naah ja, saa var der det med den soede juletid... Jep, for foerste gang i 15 aar skal vi fejre julen paa Fur, Eurotunnel billetten er bestilt og familien informeret. Vi har ellers altid fejret julen herhjemme hos os selv, bortset fra det ene aar i 1995, hvor vi var afsted hele banden. Min elskede og jeg har snakket om at holde dansk jul laenge og nu skal det vaere. Aah, som jeg glaeder mig!

5 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Skulle hilse og sige,
vi er mange her, der også glæder sig, til i kommer hjem til jul.
Har haft besøg af to søde unger i dag, de jublede højt.
Var meget spændt på, om onkel Lloyd kunne synge Nu er det jul igen.
I har lang vej at køre, du må lære ham den, mens i kører hjem.

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Dejlig butik Tina, så giver shop amok pludselig mening, rart at hører at i har besluttet jer for dansk jul i år.
God dag.

Tina - omme i London sagde ...

Moar - :) det glaeder mig at hoere og bare rolig, sangen kan vi allerede, det er den med teksten: Hoolihooligan, hoolihooligan... ikke sandt?

Michael - :)

FUUR. sagde ...

Spørg ikke mig om den engelske tekst søde, jeg kan kun den danske version,
Men du har sikkert ret.

Tina - omme i London sagde ...

LOL moar, det er hans egen hjemmelavede version. :)