16 november 2010

Aftenens godnatbillede

Ja, det er vel egentlig et godmorgenbillede; jeg tog det i hvert fald i morges, da jeg lige var staaet op. Graesset var helt hvidt af rimfrost, som forventet. Det har vaeret koldt hele dagen, men himlen var klar og solens lange arme naaede ned og skinnede paa os. Dejligt! 

5 kommentarer:

Eva sagde ...

Det er flotte morgener:)

Donald sagde ...

Jeg synes det var almindeligt med lange rimfrostmorgener, de to uger jeg var i London i december for tredive år siden.

Men ikke desto mindre er det sådan noget, der gør livet smukkere. Jeg kan godt forstå at I vil flytte til et sted, der ligger mere praktisk, men men men ... nyd den smukke udsigt så længe det varer :-)

(Der er iøvrigt andre end mig, der har lagt mærke til det smukke billede. Vores Korrespondent på Ærø har været forbi billedet, kunne jeg se på en kommentar :lol: )

Ellen sagde ...

Bryggende mosekoner så jeg på vej hjem fra arbejde i går - jeg har altid elsket det skær af mystik, der ligger over det syn.
Men pivkoldt er det også her - jeg så her til aften, at I (igen) har oversvømmelsesproblemer; denne gang i Cornwall.
I er hårdt ramt på de britiske øer i disse år - Charlotte taler om, at I allerede mange gange har haft nattefrost. Det er da uhørt for jer så tidligt, er det ikke?

Hvor hyggeligt, at I kommer til Danmark for at holde jul - kan godt forstå, du glæder dig. Det er der nok mange flere i DK, der også gør :-)

Bettys blog sagde ...

Hvor er det smukt og stemningsfuldt.
Vi fik også den god del af historien om det nyforlovede par.
Hun ligner iøvrigt 'vores' Mary og Marie. Sådan brunette og meget slank.
Sikke en postyr at blive udsat for.

Tina - omme i London sagde ...

Eva - ja, helt sikkert!

Donald - Jep, den udsendte paa Aeroe er en god gaest. :)

Ellen - Jeg har godt set det med oversvoemmelserne, men det er ikke noget problem her i London. Mht nattetemperaturerne, saa er jeg ikke helt sikker paa hvor tidligt det er, i det vi meget sjaeldent har frost grader her i London, hvor der normalt er mindst tre grader varmere end uden for byen.

Betty - jeg har godt taenkt paa at hun passer til modellen fra DK. :)