01 november 2010

Kan det passe? 

I nattens mulm og moerke saa vi orange blinklys uden for vores fordoer. Vi mente ikke det kunne passe at det var en vejarbejdsbil, for vi har jo lige haft vejarbejde for mindst tredje gang i aar, men selv gennem nattemoerket var der noget paa vejen der mindede meget om en afspaerring!

 
I morges kunne jeg konstatere at jeg ikke hallucinerede i aftes - vi har gud hjaelpe mig vejarbejde igen! Jeg er altsaa lige paa nippet til at tro at der er nogen ved kommunen der holder gas med os!

 
Resten af vejen ser ud som den plejer; det er bare det ene punkt som de bliver ved med at grave i at det er galt med igen. Guderne maa vide hvad vi bor ovenpaa!

6 kommentarer:

Eva sagde ...

Spændende. Vi har ikke noget fortov,- og har ikke haft det længe. Men der kommer ikke nogen og lægger fliserne på igen efter en længere udgravning.... Ret irriterende.

God tirsdag.

Helle K. sagde ...

Lad være med at protestere, så bliver de bare ved...
Måske har de fundet olie - så får I et olieboretårn i forhaven ;)

Annette sagde ...

Hmmmmm, ja jeg tror også, at jeg ville tænke lidt over det. Sæt nu er det guld, sølv eller anden kostbarhed, så ville jeg i hvert fald, hvis jeg var jer, sørge for at jeg fik del i udbyttet.
Tina, fantastiske billeder fra Tunbridge Wells, sikken et område.
En skøn dag til dig.

Ellen sagde ...

Haha, det er slet ikke sikkert du ville bryde dig om at vide, hvad der er under den vej ;-)

Sjovt, at London fyrer krudt af til Halloween - lige om lidt er det Guy Fawkes, og så får den vist ikke for lidt med fyrværkeri, så vidt jeg ved.

KirstenK sagde ...

Det evige vejarbejder-væsen er på spil igen...

Tina - omme i London sagde ...

Eva - temmelig irriterende og noget man skulle mene skulle ordnes inden vinteren saetter ind!

Helle - :) det kan vaere!

Annette - wow, det kan vaere vi skal til at grave i indkoerslen?

Ellen - nu fyrvaerkeri er naaet til England bruges det til alle lejligheder, men Guy Fawkes er og bliver den oprindelige lejlighed. :)

Kirsten - med alle deres gerninger og al deres magt! :)