23 november 2010

Langtidsbeskaeftigelse...

Den anden aften kom min elskede for at hente mig ved stationen. Han var roedgloende, for nu var der gud hjaelpe mig vejarbejde uden for vores hus IGEN! Det maa vaere fjerde eller femte gang i aar. Vi skulle have handlet den aften og forsvandt hjemmefra i et par timer. Da vi kom hjem igen var al spor af vejarbejde forsvundet. Vi var ved at komme i tanker om at vi havde forestillet os det, indtil vi vaagnede i morges!

Jep, da jeg stod op i morges var der i allerhoejeste grad lagt an til vejarbejde igen. Jeg burde vaere lidt af en ekspert nu, men kunne ikke lige umiddelbart genkende materialerne og bedoemme hvad i alverden de nu skulle igang med.

Hvad end det er, saa planlaegger de tilsyneladende at blive her et stykke tid, denne gang har de i hvert fald strammet et lokum an ude midt paa vejen. Proev lige at forestil dig at gaa paa wc lige der! 
Jeg er ved at komme i tanker om at de maaske vil bygge et hus paa det stykke af vejen. 
Det ville da vaere en effektiv fartbegraensning! 

7 kommentarer:

Rejen sagde ...

Ja tænk at gå på potten lige midt på vejen...spændende hvad de skal lave...(ja ikke på potten, men på vejen...)

AagePK sagde ...

Nej, så vidt jeg har kunne google mig frem til, er det hele gadens kloaknet, der skal skilles ad. Mobil-lokummet er så til gadens beboere til fælles afbenyttelse.
Det er vist noget med, at sidst de ordnede kloak, forsvandt mrs. Pearsson's yorkshire-terrier, den leder de nu efter.

Eve sagde ...

Det ser ud som om de skal grave dybt. De der metal planker er til at holde paa siderne i dybe udgravninger. I kommer nok til at se dem i lidt tid ;-)

Unknown sagde ...

Det nok ny form for vejchikaner og toilet til julemanden.

anjoe sagde ...

Sikke noget, Tina; virker grotesk, så spørg det arbejdende folk fluks! Tænk hvis I kom hjem efter hyggelig juleferie i Danmark og fandt al have rundt om huset væk, og kun et lille grønt hus længere henne ad vejen, hvor I fremtidigt skal vaske Jer samt besørge unævnelige ting :-D

Donald sagde ...

Min første tanke er at det andet hold har gravet det første holds rør op og nu er de to myndigheder (efter grundig inspektion) så endelig blevet enige om at det nok ville være smart at koordinere anstrengelserne, når rør med el og vand og telefon og fjernsyn og kloak skal repareres fordi den ene har ødelagt den andens arbejde :-)

Tina - omme i London sagde ...

Rejen - :)

Aage - du har ret, i hvert fald mht hvad de laver. :)

Eve - vi er efterhaanden vandt til det. Det er mere maerkeligt at se vejen UDEN! :)

Conny - LOL, det kan vaere.

Anjoe - GULP, nu bliver jeg da helt nervoes!

Donald - vi har faktisk en eller anden form for samarbejdskode indenfor vejopgravning, men jeg synes godt nok ikke rigtig den virker her!