21 november 2010

Mindre end fem uger

Lige om snart er det jul og vi skal til og igang med at skrive lister over hvad vi skal have koebt til hvem, saa vi kan blitze butikkerne en dag og faa gaverne i hus. Jeg tror aldrig jeg vaenner mig til at der bare er tre uger i December, altsaa inden jul. Den 24. lyder som laaangt inde i maaneden, men skal man naa meget i December, saa skal man lige huske paa at der bare er fire soendage i advent!

Sidste aar ordnede vi saa at sige hele juleshoppingen paa en dag, men det var altsaa lidt for i sidste oejeblik, nemlig den 21. december... I aar har vi planer om at goere det lidt tidligere. Vi kunne faktisk godt have gjort noget af det i dag, men vi var for lade oven paa i aftes, hvor det blev noget sent inden vi kom i seng.

I stedet tog vi en stille og rolig eftermiddag, hvor vi fik koebt det vi selv skulle have koebt og saa satte vi os ned med en kop kaffe og en sandwich og kiggede paa juleshopperne gaa forbi. Minsandten om ikke vores gamle lejer kom forbi med et barnebarn. Vi havde ikke set ham i over ti aar og han fortalte at han var fyldt 60 i sidste maaned. Jeg var lige ved at tabe baade naese og mund, manden ser ikke ud til at vaere en dag over 45!

5 kommentarer:

Eva sagde ...

Ja, det nærmer sig alt for hurtigt. Lige for et øjeblik siden var der laaaang tid til, og nu er det lige pludselig 1. søndag i advent om et øjeblik.

KirstenK sagde ...

Jeg har også planer om at være i god tid i år...på den anden side kan jeg ikke huske hvornår jeg ikke har haft planer om netop at være i god tid...men det går som regel lige modsat!

Donald sagde ...

Ja, det er mærkeligt at julen ligger allerede den 24. december. Men når nu at året har 16 måneder og de fem af dem er november, så går det jo nok at bruge november til jule-indkøb, det stemmer jeg for :-)

Deborah sagde ...

Ja jeg synes, det er Jul hele tiden. Kan slet ikke følge med.

Jeg synes din kage til Lloyd, er helt vildt flot.

FUUR. sagde ...

Øj--øj for noget julepynt.
Har tænkt, at købe lidt af slagsen
i London.