01 juni 2010

Udsigt til regn

Naar man lige har saaet en ny graesplaene er det godt at der kommer noget regn. I dag fik vi regn - og en hel del af slagsen. Det er foerste gang i lang tid jeg har haft gang i min paraply, men i dag blev den vaad!

Jeg havde et moede i dag i the Gherkin, paa 19. etage. Det var sidste gang vi havde det moedelokale til raadighed og jeg have haabet paa nogle flotte Juniaften billeder med blaa himmel og glimt i ruderne. Jeg har elsket at moedes der over de sidste 3-4 aar, eller hvad nu det er blevet til. Det er simpelthen en fantastisk bygning og udsigten er utrolig. Vi har aldrig haft problemer med at faa folk til at dukke op til moederne der... :)

Det kunne vaere blevet til nogle vildt fede billeder, for regnen silede bare ned, men der var for mange mennesker efter moedet der ville snakke og distrahere! Taenk sig at de ikke har laert endnu at jeg skal tage billeder. :)

Hjemturen var, ikke overraskende, vaad! Der var mange, rigtig mange der ikke havde faaet en paraply med. Godt det ikke var mig. Jeg skulle heldigvis bare finde til stationen i City enden, for prinsen i den sorte vogn ventede paa mig i den anden ende af min hjemtur.

Paa vejen ned til stationen skulle jeg pludselig have fotografiapparatet frem. Det gik lidt tjept og resultatet blev der efter, men hvad ser du paa dette billede? Se godt efter...

Her er han igen, lidt taettere paa. Jep, det er en mand paa cykel og med paraply! Saadan cyklede han bare afsted, hoej og rank i ryggen med en haand paa styret og en paa paraplyen. Speojst! :)

9 kommentarer:

FUUR. sagde ...

I dag har vi haft strålende sol hele dagen. Vejret var til en dejlig dag i haven.
Både med græsklipning og strikketøj.
Strikketøjet var belønningen,
for arbejdet.
1. juni viste sig at være første sommerdag.

AagePK sagde ...

Man må håber, der var nogenlunde vindstille, ellers kunne han da hurtigt ryge i svinget ved en kastevind.
Men kors, hvor bliver London da NewYorkiseret, og det er sgu' ingen ros!.

Bettys blog sagde ...

Hvor er det et flot sted at holde møde.
Han er da lidt af en akrobat ham med cykling og paraply.
Vi har på 2. dagen solskin. Forhåbentlig har du også.

Jens sagde ...

Stakkels jer! I trænger sikkert lige så meget til sol og varme, som vi gør i DK.

Unknown sagde ...

Så få vi vel sart et billede af en grøn græsplæne, når i har fået regn.Vejret her har var ligesom på Fur, strålende sol hele dagen.Men synd vi ikke fik billeder fra højhuset med blå himmel.

Donald sagde ...

Rank i ryggen, jo, men med cykelhjelm og rygsæk. Jeg tror han er god i balancekunsten, og jeg tror at han kunne cykle uden hånd på styret, men i den forvirrede trafik er det nok ikke så klogt :-)

Dejlige billeder. Jeg kan ikke helt forstå (sådanda) at du kan lide at holde møde på 19nde etage, derimod kan jeg godt lide billederne fra 19nde etage :-)

Tina - omme i London sagde ...

Moar - foerste sommerdag blev forsinket her, men bare med en enkelt dag. :)

Aage - London bliver flottere og flottere hver dag. :)

Betty - ja, det er et fedt sted, men nu er det ovre! :(

Jens - det kom i dag i tonsevis!

Conny - det haaber jeg!

Donald - det er ikke moedet jeg bryder mig om, det er udsigten. :)

Donald sagde ...

Det forstår jeg bedre, det med udsigten :-)

Tina - omme i London sagde ...

:)