30 juni 2010

Endnu et moede i Billund lufthavn

Det er ikke saa laenge siden jeg sad i Billund lufthavn og blev overrasket over at blive genkendt af en anden blogger. Tirsdag aften kiggede jeg ind paa Facebook og saa at VerdensBjarne, som min kaere soester siden har omdoebt ham, skulle arrivere i Billund med det fly vi saa skulle flyve hjem med. Jeg skrev en lille kommentar til ham, men glemte saa alt om det den samme aften, da vi lige sad og hyggesnakkede med far og mor.

Da vi sad i lufthavnen og ventede paa at boarde fik jeg oeje paa Ryanairflyveren ankomme og pludselig slog tanken mig at jeg da egentlig helt havde glemt at fortaelle Irene at Bjarne ville vaere med flyveren.
Lufthavnen er paa det naermeste lavet af glas, saa det var ikke saaa svaert at faa oeje paa Bjarne og foelge med i hvor han ville gaa forbi os. Med lidt snilde fik vi etableret kontakt gennem glasset og blev moedt med et stort smil. :) Det er altid sjovt at moede folk man har fulgt paa bloggen, men lidt alternativt at moede folk gennem et vindue!

5 kommentarer:

Catarina sagde ...

Sikke en morsom historie og ja det er sjovt at møde andre bloggere. Det skal jeg her i den kommende weekend og jeg glæder mig. :)

Ham Bjarne, han har for øvrigt været min lære i folkeskolen, dengang jeg gik på Lumby skole lidt udenfor Odense

Tina - omme i London sagde ...

Catarina - nej, hvor pudsigt med Bjarne. :) Nyd dit blogtraef, det er en alletiders maade at moede folk paa. :)

Annette sagde ...

Herligt når sådan et møde pludselig lykkes. Du har godtnok været vidt omkring på din Danmarkstur, skønt.

Bjarne sagde ...

Synes godt nok jeg ser en smule fjollet ud paa billedet. Anyway - synes det var rigtig sjovt at jeg lige skulle møde jer, om end det kun var for et kort glimt gennem ruden.

Tina - omme i London sagde ...

Annette - ja, jeg naaede ikke til Skagen og Bornholm, men ellers naaede jeg vidst det meste!

Bjarne - jeg synes det er et skoent billede af dig og saa kan jeg stadig grine af den stakkels kone der besluttede sig for at gribe ind. :)