22 juni 2010

Fra safir til guld

For to aar siden havde mine kaere foraeldre safir brullupsdag og om tre aar har de guldbryllup, men hvad end det hedder naar man har vaeret gift i 47 aar, saa er det det de fejrer i dag og det synes jeg daelme er flot!

Begge mine hold bedsteforaeldre naaede at opleve deres guldbryllup og et saet naaede minsandten ogsaa at faa diamantbrylluppet med.

Det foerste min soede bedstefar gjorde, da jeg var inde omkring dem inden vi skulle til gilde, var at vise mig telegrammet fra dronningen. Det var han bare saa stolt af og det var bedstemor garanteret ogsaa, men hun lod sig nu ikke maerke med den slags detaljer. :)

Foreloebigt er vi naaet saa langt som at fejre kobberbrylluppet og satser ogsaa paa at naa et soelbryllup om en flok aar, men jeg maa indroemme det er tvivlsomt vi naar de 47+ aar, med mindre vi opnaar en ret hoej levealder, men vi tager alle dem med vi kan komme afsted med.

Et stort tillykke til far og mor akkompagneres med en lille buket plukket i haven og en enkelt blomst fra en foedseldagsbuket fra min elskede svoger og svigerinde. :) TILLYKKE i to!

9 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Tak min egen.
Faderen mener, det er lang tid, og så med den samme!!!!
Han må til at passe på,
og dog, markedet bliver mindre og mindre.

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Tiden går som bekendt hurtigt i godt selskab, og pludselig har man været gift i 25 år, vi mangler også kun et par år til sølvbrylluppet, men guldbryllup er rimeligt langt ud i fremtiden, så det er nok for tidligt at spå om.
God dag Tina.

Eva sagde ...

Det er da værd at fejre. En stor præstation at holde sammen så længe.
Tillykke.

Unknown sagde ...

Hej Tina
Tillykke til din far og mor på bryllupsdagen,ja tiden går alt for hurtig ,jeg kender to der skal have guldbryllup i 2012 jeg forstå ikke at tiden er gået så hurtig.
Kan du have en god dag

Lene sagde ...

Tillykke til dine forældre, jeg kan ikke forstå at vi om et par uger runder de 25 år sammen som ægtefolk, hvor blev lige de år af?

Annette sagde ...

Tillykke med din mor og far. Det er utroligt, som tiden drøner afsted. Kan du have en rigtig dejlig torsdag.

Donald sagde ...

Hverken blomsterhandlerne eller guldsmedene har et navn til 47 år. Der er vistnok en Carlsberg tapning ved navn 47. Wikipedia har en grufuld historie om at man kan bevise at alle tal er lig med 47 (det er dog som exempel på dårlige beviser :-/ ) og der er mange sjove historier om tallet 47, det 15. primtal. Men jeg kom til at tænke på alle de smukke sten-navne, som man bruger til bryllupsdage, kan man ikke finde på en selv? Onyx-bryllyp, Alabast-bryllup, eller AK-47 bryllup nej uha, kvarts, Norge har tlf-retningsnummer 47, titanium, ... måske man bare skulle kalde det 47?

AagePK sagde ...

Vi skal holde Rubin-bryllup i år, 35 er det blevet til.
På wikipedis danske side under Bryllupsdag finder du de andre, plus en henvisning til en tysk side med yderligere mere eller mindre sære navne.
47'eren fra Calsberg er da en god øl at tage med på sengekanten til den tid, men det er da vist 1847, et jubilæumsår for bryggeriet, der er kilden til betegnelsen.
Stort til Lykke til alle, der har rummelighed og kærlighed til at holde en hvilken som helst bryllupsdag!

Tina - omme i London sagde ...

Moar - det ER lang tid, men slet ikke for laenge. Jeg gaar staerkt ud fra I saetter en eller anden form for verdensrekord! :)

Michael - god dag til dig ogsaa og tillykke med den 2X aar. :)

Eva - helt sikkert!

Conny - tak skal du have. :)

Lene - skoent at hoere om endnu et soelvbryllup - tillykke med jer. :)

Annette - tak og i lige maade.

Donald - he he, jeg holder mig ved 47!

Aage - rigtig hjertelig tillykke med rubinbrylluppet til dig og din. :)