21 juni 2010

Aftenens cykeltur

Jeg er ikke helt parat til at loebe endnu, da mit knae stadig er ret blaat og oejet er heller ikke tilbage til normal endnu og jeg er ret sikker paa det ikke bliver bedre af at loebe, saa i stedet er vi ude paa cyklerne.
I aften synes vi vi ville udnytte lyset og efter vi havde spist fandt vi cyklerne frem og saa afsted. Vi har et fedt cykelrutenetvaerk, som straekker rigtig mange km. I London er der oceaner af toglinier og mange af cykelruterne foelger togbanerne, saa man naesten aldrig skal paa vejen og cykle. Vi koerte nord ad rute 21 og lod ruten bestemme hvor vi kom frem.

Jeg havde proevet ruten en gang foer, til fods, men det var rigtig lang tid siden, saa vi var rigtig kommet paa eventyr. Engang imellem stoppede min elskede, kiggede sig forvirret rundt og spurgte "hvor i alverden er vi?" Det er altsaa ogsaa maerkeligt at se alt bagfra, naar man kun er vandt til at se det fra vejsiden.

Efter nogen tid var vi naaet op til floden, som er et sted vi begge holder utrolig meget af og endelig fandt vi ud af hvad de lejligheder, vi tit har kigget paa fra den anden side af floden, hedder. Selvfoelgelig er de alt, alt for dyre til os, men man har da lov at droemme.

Det er da ikke den vaerste udsigt man kunne sidde og kigge paa hver aften, naar solen gaar ned. Min elskede har fundet en fed lejlighed med en kaempe balkon, to gaestevaerelser osv. Bare et lille problem... vi har ikke lige faaet spillet i lotteriet!

9 kommentarer:

Eva sagde ...

Det er da skønt med cykelruter, hvor man ikke er så tæt på bil-trafik. Jeg håber da, I vinder i Lotteriet (men er der nu gode cykelruter ved de fine lejligheder...?)

Sylvia sagde ...

Så hyggelig sykkeltur dere har hatt. Også DEN nydelige himmelen!!!
jeg leste dine gamle innlegg, og fy, for at du slo deg. Jeg håper du ser bedre ut nå, og at det er fint på din nye arbeidsplass.
Når jeg ser i Interiørbladene, og ser alle de flotte leiligheter og hus som jeg gjerne skulle bodd i.....men så trives jeg da aller best her jeg bor.
Ha en fin uke.

KirstenK sagde ...

Ja, sådan er det...hvis man ikke spiller i lotteriet, vinder man heller ikke. Men en cykeltur hører til det man kan vinde uden at spille i lotteriet!

Donald sagde ...

Jeg tror jeg ville foretrække at bo der hvor I bor nu - ud fra de par billeder jeg har set af have og omgivelser. Men jeg kan også drømme, og det er den eneste måde at skabe noget nyt. Man må have visioner!

Nå men iøvrigt er det en smuk cykeltur. Jeg troede ikke der var så mange cykelstier i London, men nu kan jeg jo regne ud at det afhænger af hvor og hvad vi taler om. Langs med jernbaner og på nedlagte spor er det selvfølgelig oplagt.

Donald sagde ...

Jeg krydser fingre for at arbejdsmiljøet og kollegerne er gode. Jammen - jeg lærte det først efter 40 år. Man skal vælge sit job med omhu :-) Kryds.

Annette sagde ...

Tak for dejlige billeder fra en skøn cykeltur. Det bliver vildt spændende med det nye job, det så ud til, at de sagde pænt farvel til dig på det gamle sted. Pokkers også at du er nødt til at møde op med blå mærker, øv.
Held og lykke med alt det nye.

Tina - omme i London sagde ...

Eva - det er nemlig fedt og JA, cykelruten gaar mange kilometer laengere op end lejlighederne. :)

Sylvia - ja, droemme kan man jo altid. Farven paa mit ansigt har fortaget sig og ved enden af ugen tror jeg ikke det kan ses laengere.

Kirsten - vi cykler videre!

Donald - her er ogsaa skoent, men intet slaar, i mine oejne, at bo ved vandet.
Mht jobbet, saa ser det godt ud allerede. :)

Annette - tak skal du have.

Hammy sagde ...

Det lyder som en god ide, at cykle noget mere rundt, end havne i situationen "hvor i alverden er vi?" når du igen kan løbe. Det er lidt lettere, at cykle to kilometer forkert end løbe samme distance.

Jeg forsøger i øvrigt for tiden, at træne mig selv i, at vende mig om når jeg er ude på nye steder. For at kunne finde tilbage når man skal den modsatte vej. Smart når man er fremmede steder :-)

Hulk! Hvor er der dog meget, meget længe til jeg skal løbe London Marathon. Tak for billederne.

AagePK sagde ...

Der kan du bare se: I fandt jo cykelvejene, som jeg skrev i indlægget, da I lige havde fået cyklerne. De gamle jernbanespor havde altid stier langs med, så man bedre kunne komme til at slukke de ildebrande, som de gamle damptog kunne afstedkomme i tørre somre. Hos Donald har der været smukke billeder deraf.
Også langs de gamle kanaler, som der jo er flere af i London end man umiddelbart tror, er der stier til hestene, der trak bådene opstrøms. Der må da også være muligheder.