30 juni 2010

Paa fint besoeg

Jeg havde et par timer paa Amager i fredags, da jeg skulle vente paa Irenes flyver ankomme til Koebenhavn. Der var et par aerinder der skulle rendes, saa jeg drog ind mod byen, for at se om jeg kunne finde nogle forretninger. Jeg er meget lidt kendt i Koebenhavn, men tog med undergrunden et stykke vej og krydsede saa fingre for at jeg ville finde noget naar jeg kom op paa gadeplan igen.
Jeg blev ikke skuffet overhovedet, for jeg var endt i Christianshavn og sendte fluks en tanke til den skoenne flyttemand Olsen og co, mens jeg smuttede ind i Brugsen og fik handlet det jeg skulle have handlet. Brugsen er og bliver altsaa leveringsdygtige i naesten alt!
Jeg kom pludselig i tanker om at jeg havde Mariannes telefonnummer i min mobil, saa jeg sendte hende en sms, bare for at sige hej.

Da jeg forklarede at jeg havde fundet en Brugs regnede hun hurtigt ud praecis hvor jeg var og inden laenge havde Marianne overbevist mig om at jeg sagtens kunne naa en kop kaffe hos hende i de par timer jeg havde til raadighed. I loebet af kort tid stod jeg af paa den naermeste undergrundsstation og fandt snart vejen frem.

Da jeg ankom var jeg slet ikke i tvivl om at jeg var kommet til det rigtige sted, for der stod nemlig Buckingham Palace paa doeren. :) Jeg fik jordens stoerste knus fra Marianne og hendes smukke datter Mille og skyndte mig ogsaa at give dem adskillige igen, for jeg synes lige som de traengte mere end jeg gjorde. Marianne og Mille, jeg siger tak for kaffe og lift tilbage til lufthavnen og haaber bare jeg kunne goere jeres liv bare en lille bitte smule lettere i den times tid. Jeg ved da i hvert fald at Marianne fik sig et billigt grin, da vi steg i bilen og NEJ, jeg vil ikke koere, jeg vil koeres!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

knus kan man ikke give for mange af...godt du gav en masse :-)
og ups kom du til at sætte dig ind på føresædet? :-D

AagePK sagde ...

Ja, jeg kan lige se det for mig, det er sådan en ejerfornemmelse, briter har, ikk'? ;-)
Hvis du er pjattet med Huset på Christianshavn, kan jeg da fortælle, at "Rottehullet", som virkeligt har eksisteret, findes på et oliemaleri, på Bruun Rasmussens auktioner. Sidst jeg så efter var det ret rimeligt.

AagePK sagde ...

Opdatering: Sally Philipsen, 1879-1936, Vinterdag ved Rottehullet, Amagergade, Christianshavn, blev solgt i går aftes for 1800 + omk., altså ca 2500. Meget rimeligt, et godt billede.
Og så er det fra før tv-serien. Længe før.

Tina - omme i London sagde ...

Anne - ja, kan man ikke blive andet, saa kan man da blive til grin! :)

Aage - ejerfornemmelser, joe, maaske en lille bitte smule... :)
Billedet du henviser til er rigtig paent og ekstra skoent med tv-historien oveni. Jeg fandt ogsaa lige en Heerup: 1027/384 - ham kan jeg godt lide. Skoen webside!

Sylvia sagde ...

Heisann Tina
Så flott at du fikk besøkt Marianne mens du var i København. Det var sikkert et hyggelig avbrekk for henne også , at du kom innom.
Snart er det min tur til å dra til Danmark. Jeg gleder meg!!!

Tina - omme i London sagde ...

Sylvia - det er jeg ogsaa rigtig glad for. Hav en rigtig god tur. Danmark er saa skoen om sommeren. :)