26 juni 2010

Nyder den danske sommer!

Er lige midlertidigt optaget af den danske sommer... Den er skoen og Vingsted Moelle er endnu skoennere!

6 kommentarer:

AagePK sagde ...

Sig mig, er man kommet til Hovedlandet, og er man taget på idrætskursus af nogen slagser? Det ville jeg da gerne se, kvindegymnastik hører til de foretrukne kvindebevægelser, som ved enhver lejlighed bør støttes. Og nydes.
;-)

Donald sagde ...

Jeg tror at Danmark er så smukt om sommeren for ikke at alle folk skal rejse til Italien. Mere alvorligt, der er mange jordejere, kommunale vejmænd, skovløbere, foreninger og politikere som hver på deres måde hjælper med at holde de naturressourcer, som landet består af, i nogenlunde form så tilpas mange steder, at vi kan nyde det uden at skulle rejse langt væk.

Når det er sagt, så er det en kendt ting at der er egne i Østjylland, som er smukkere og mere varierede end andre steder.

God tur :-)

Tina - omme i London sagde ...

Aage - ja, det er man nemlig, har i hvert fald sunget af DGI sangbogen og det var hoejt!

Donald - det er da helt ufatteligt saa smukt der er lige der. Jeg er solgt til stanglakrids!

AagePK sagde ...

Min 7. klasse var meget idrætsinteresseret, så vi holdt lejrskole der, og det var SÅ dejligt: de lærte at svømme ALLE! Og vi kom op og ned ad Hærvejen, Koldinghus, Egtvedpigen, Esbjerg Søfartsmuseum, og, og, og. Og de fik lov til at gå i byen i Bredsten, der er langt, så de sov godt nok igennem, haha! De var jo oppe kl. 7 for at komme i svømmehallen, og var der igen til kl.9 eller 10 efter aftensmad.
Men 2 gange kom de hjem med en avis, de havde fundet på vejen i en grøn plastikpose, så måtte jeg jo fortælle dem om, hvordan man deler aviser rundt på fastlandet. Det var ikke kommet til Ærø endnu.

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Ja, der er smukt på de kanter:-) Dejligt, at du nyder dit ophold.

Maria sagde ...

og selskabet skønnest!