17 juni 2010

The eagle has landed

Da jeg slap fri fra arbejde i aftes kunne det lige passe med at jeg tog direkte til Heathrow for at moede min elskede, som skulle hente min nevoe. David er lige knap 14 aar og skulle flyve selv for foerste gang. Det havde vaeret en begivenhedsrig tur fra Koebenhavn til London, da en af passagererne blev hentet af armerede betjente!

David havde selv klaret immigrationskontrollen, som havde ringet til min elskede og udspurgt ham foer han fik den unge mand udleveret. Da alt det var overstaaet dukkede jeg op. :) Jeg havde da tiltro til de unge maend!

Min elskede havde parkeret aller oeverst i parkeringshuset for at vise David hvor stor Heathrow lufthavn er. Det er rigtig mange aar siden jeg har staaet der og der er godt nok sket ting og sager siden da. Der er ingen ende paa hvor mange flyvemaskiner man kan se paa en gang.

Det tog os en EVIGHED at komme hjem. Heathrow ligger paa den modsatte side af London fra os og skoent vejen fra Heathrow ind til centrum er rimelig, saa er vejsystemet i Sarf London altsaa en joke! Den indre ringvej Vi ville vaere stoppet for at spise, men uanset hvor mange steder vi fandt at spise, saa kunne vi ikke finde en parkeringsplads i miles omkreds, saa vi endte med en take away i stedet!
I morges koerte min elskede det smukke barn til lufthavnen igen og jeg har lige modtaget besked om at han er solgt til en stewardesse, som skal foelge ham hele vejen til han bliver modtaget i San Francisco. Nej, hvor var han spaendt - og det ville jeg godt nok ogsaa vaere, hvis det var mig. Jeg husker sagtens foelelsen og det er bare SAA spaendende!

7 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Sikke en sød fyr :)
Ønsker ham en god tur til USA - jeg fik ikke lov af min mor, så jeg har desværre aldrig været der.

AagePK sagde ...

Den sure gamle lærer siger: Hvis han kan flyve selv, er der da ingen grund til at tage vejen over Heathrow, såvidt jeg kan se af hans størrelse burde han kunne lande i din baghave, ikk'? Tænk, hvis han var kommet i vejen for en jumbo-jet!
Dernæst: hvis de der betjente er armerede, så holder du nallerne væk, nix pille, og tilkald the bomb-sqad! De skal desarmeres pr. omgående! Tænk sig at slippe armerede betjente løs i en lufthavn! Englændere, altså!
;-)

Unknown sagde ...

Jeg vil sige lige som Helle flot fyr og en meget lang rejse han skal på. Jeg ville få kriller i maven, hvis det var mig.
God weekend

Donald sagde ...

Med de briller må han afgjort være dansk spion! Det kan jeg da godt forstå at immigrationsmyndighederne troede ... nej, det er død-irriterende, at der ikke er åbne grænser, men desværre - der er mange grunde til at det er, som det er, og så er det bare om at få det bedste ud af det.

Flot fyr, og din beskrivelse af Heathrow kan jeg kende selv om det er 13 år siden. Det var (allerede dengang) et mareridt af fly og mennesker og biler og huse.

FUUR. sagde ...

Med eller uden briller, David er en flot fyr.
Ham er vi stolte af, bedstefaderen og jeg.
Måske det med farven, igen kan drille lidt.
Han er dansk, om nogen er.
Jeg vil strække mig ,og sige Furbo, det skal han ikke være ked af.

Irene sagde ...

Vores store dejlige dreng!

Tina - omme i London sagde ...

Helle - han er nemlig bare dajli! Jeg var heller ikke i USA foer laengere henne paa tiden, men jeg husker tydeligt min foerste udenlandsrejse alene og det var godt nok spaendende!

Aage - he he - saa ferm er han ikke til at flyve endnu!

Conny - det er en lang rejse, uanset alder; oh, og tak, vi synes jo ogsaa selv han er et af de paeneste unge mennesker taenkeligt. :)

Donald - brillerne er nogen en af vores venner havde med til min elskede for nogle uger siden. Dem har vi haft meget gas med!

Moar - det er ikke bare bedstefaderen og dig der er stolte af ham, den dejlige knaegt. :)

Irene - Hoert!