16 juni 2010

Lilla oejenskygge...

Ok, saa oejenskyggen er lidt dramatisk, men tilsyneladende virker alle de forskellige midler jeg er blevet anbefalet, for mit oejenbryn er ikke naer saa haevet som det var tidligere og jeg skal ikke sige andet end farven er kommet ud!
Hele den hoejre side af mit ansigt er noget skrammet og jeg har et flot blaat maerke under hagen, som matcher oejet ret godt! Jeg havde egentlig forestillet mig at min kamp med perronnen var gaaet haardest ud over mit knae, men det var vidst oensketaenkning!
Skrammerne paa min kind har det paeneste snorlige moenster, som skabes naar man gnider sit ansigt mod en af disse kantstensfliser. Mine kolleger havde ellers snakket meget om det flotte moenster i dag, men nu kan jeg da vise dem hvor det kom fra!
Jeg fik en tid hos den kinesiske doctor i Wing Yip til aften. Der fik jeg masseret min oemme krop og saa en haandfuld et eller andet, som jeg ikke aner hvad er, men som jeg skal tage tre gange dagligt, for at faa haevningen og de blaa maerker vaek snarest muligt. Guderne maa vide hvad de taenker, naar jeg tropper op paa min nye arbejdsplads paa mandag. Det er altsaa ikke tit man ser en kone i fyrrerne med et fedt blaat oeje!

15 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Det sker måske tiere,
end man tror.
Damer i fyrrerne,
med blå mærker.
Godt det ikke gik ud over "bisserne" denne gang.
God bedring mus.

Eva sagde ...

Stakkels dig. Ja, det er et lidt uheldigt tidspunkt lige før du skal starte nyt arbejde. Men så har I da noget at snakke om og grine af :)
God dag.

Helle K. sagde ...

Jeg ved godt, hvad de tænker :) Du ser godt nok forslået ud.

Tineke sagde ...

Øm, de må da synes du er "kampklar" til det nye job?

Fisker & Fernández sagde ...

Stakkels Tina!
De taenker sikkert, at du er saadan en sej kvinde i 40erne, der spiller rugby eller noget i den stil ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Moar - naah, ja, den vinkel havde jeg ikke lige taenkt over. Heldigvis knaekkede ingen hverken knogler eller taender og huden holdt ogsaa. Ukrudt forgaar ikke saa let!

Eva - mon ikke!

Helle - :)

Tineke - det kan taenkes! :)

Pernille - det kan vaere jeg skal proeve paa at se lidt brusk ud og knurre lidt ind i mellem. Lidt respect kan da ikke goere noget. :)

AagePK sagde ...

De tænker nok:" Gad vide hvad hendes sidste job egentligt bestod i?" og :" Hvorfor forlod hun egentligt det job?"
De kan jo ikke vide, at du ligefrem måtte kæmpe dig fri af alle de gode kolleger og chefer, der ikke ville lade dig gå, vel?

Tina - omme i London sagde ...

Aage - nej vel? ;)

Olines sagde ...

For pokker da. Jeg håber ikke du er lige så øm som du er blå? :) Ja, hvad mon de vil tænke på dit nye job? Det bliver spændende om der er nogen der vil spørge eller om de istedet vil kigge den anden vej og tænke deres!

Regitze sagde ...

uuuh! vi føler med dig, C og jeg!

og på din nye arbejdsplads vil de synes, du er så sej! en kvinde med et så højt selvværd at hun kan le af sine egne skrammer, vil være deres rollemodel resten af livet.

kys.

Tina - omme i London sagde ...

Oline - jeg tror snart jeg har vaeret hele farveskalaen rundt, og kan ikke sige andet end enten arnicaen eller det kineserdoktoren gav til mig virkelig virker for det er som at se et lysshow, saa staerkt gaar det! Mht det nye job, saa tror jeg faktisk ikke det bliver synderligt at se!

Regitze - tak skal du have. Jeg havde ikke taenkt paa om det havde med selvvaerd at goere. Jeg knaldede lidt lilla paa det andet oeje og tog mig sammen! Farveskalaen naar vel til vejs ende inden for et par dage. Faktisk er det haevelsen der plager mig, men den er ogsaa for nedadgaaende. :)

Sister Bonde sagde ...

Kan da overhovedet ikke kende dig på det billede, det må være alt det blå.

Din stakkel og pust, pust. Klem til dig

Donald sagde ...

Det var godt nok slemt! Jeg ved ikke hvad du skal sige på din nye arbejdsplads, men jeg er bekymret for hvad de tænker uanset om du kommer eller ej. Der må være nogle kreative mennesker, som kan finde ud af hvordan man forklarer det uden at det virker som en bortforklaring.

Regitze rammer den eneste holdning, som jeg kan forestille mig virker ægte. Go for that :-)

Frau Putz sagde ...

AV-AV-AV. Føj for pokker da for et styrt.

Til alt "held" er dine skrammer da så vanvittige og mønstrede (Meget god gengivelse af fliserne, der på kinden...) at du ikke får problemer med at forklare dem - så det ikke kommer til at lyde som en bortforklaring af hustruvold.
Der var mange, der var meget urolige for min kollega, som gik ind i en dør. DET lyder nemlig som en typisk forslået hustru-undskyldning...
Jeg håber du snart slipper for smerter og hævelse.
God bedring - og god weekend.

Tina - omme i London sagde ...

Inger - tak skal du have, men det er virkelig bare mig.

Donald - jeg tror faktisk det kan daekkes rimeligt med make up til den tid, men mon ikke ogsaa de overlever?

Frau Putz - det havde jeg slet ikke taenkt paa, men ja moensteret har da sine fordele. :)