20 juni 2010

Perlebryllup

Vi var inviteret til spisning hos nogle venner i aften. Dagen var foregaaet i nattoej, men jeg begyndte meget tidligt at goere mig faerdig til at vi skulle afsted, da jeg lige synes jeg ville proeve bare en lille bitte smule paa at tegne et ordentligt oeje i hoejre side af mit hovede. Det lykkedes rimeligt og min salighed om ikke det ogsa lykkedes at komme til tiden!

Vi havde snuppet en god flaske vin med og saa havde jeg langt om laenge husket at tage en af min soede svogers cd'er med til vaertinden, som er vild med irsk musik.
En af de andre gaester, som har kendt parret siden foer de blev gift, gratulerede med perlebrylluppet og saa kiggede resten af os paa hinanden, for der var ingen der havde fortalt os noget om den sag, men det blev aftenen nu ikke ringere af. :) Nu er datoen skrevet i kalenderen, saa husker vi det vel naar de har deres naeste store bryllupsdag.

3 kommentarer:

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Engang imellem kan man altså bare ikke huske på alt Tina, men det lyder til at det gik godt endda, og så er du jo godt forberedt til næste år.
God dag til dig.

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

I dag er det vores bryllupsdag - og næste år er det perlebryllup-)

Tina - omme i London sagde ...

Michael - det var slet ikke et spoergsmaal om at huske, for jeg vidste det slet ikke. Det goer jeg nu. :)

TH&K - Skoent at hoere, rigtig hjertelig tillykke med det!