20 juni 2010

Det summer af sommer

Jeg gaar og droemmer om sommer, sol og varme, og sommer er det vel naar vi skriver Juni, solen har skinnet hele dagen og varmen har jeg ogsaa, saa laenge jeg beholder stroempebukserne paa!
I haab om at faa fremprovokeret lidt sommerfornemmelse og udeliv har jeg i dag sat mine bier ud i haven. Det blev de rigtig glade for; de summede og floej, saa det var en lyst og lige om snart er det Skt Hans! Jeg havde droemt om at holde Skt Hans i DK i aar, men i stedet starter jeg paa nyt job i morgen og saa faar Skt Hans vente til en anden god gang. Man kan jo heller ikke naa det hele!
Jeg fik oeje paa at en fransk anemone var dukket op i en af mine potter og minsandten om ikke ogsaa der var nogen paa vej i et af bedene. Jeg luskede rundt i resten af haven og fandt snart masser af blomster som enten allerede var i blomst eller var lige paa nippet. Gad vide om det hjalp, hvis vi klippede graesplaenen, saa kunne det vaere vi kunne se blomsterne paa afstand?

I de sidste par aar har vi beskaaret haardt paa alt det der vokser over pergolaen, da det bare hverken ville gro eller blomstre, og jeg skal da ikke sige andet end det hjalp. Vi er simpelthen blevet beriget med et blomsterflor uden lige. Roser, kaprifolie og andre klatreplanter gror som var det betalt for det. Hvor ville jeg oenske det var fem grader varmere, saa vi kunne gaa ude og nyde duften i aftensolen. I aften holdt vi os paent indendoere! Vi maa haabe bierne har den oenskede effekt!

4 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Dejlige bier, kunne du ikke, tage et par stykker i kufferten herhjem.
Må sige, det er en anden race, end den danske.
Lækre øjne.
Min bedstefars bier var alm. dansk
"landrace".
Jeg var vildt facineret af dem.

Eva sagde ...

Her er der sørme heller ingen varme. Men solen er hængt på himlen i dag, så mon ikke det vender? Nu?

Lene sagde ...

Jeg håber, at solen skinner her til morgen på den første dag i dit nye arbejdsliv :-) Og du har en perle af en have.

Unknown sagde ...

Hvis det hjælper med bierne, kan du så ikke lige skrive det, for så vil jeg anskaffe nogen, for her er det koldt og blæsende men solen skinner dog,men sokkerne er ikke lagt væk til vinter endnu.Rigtig skønne billeder af dine blomster.