19 juni 2010

Et studie i orange

Vejret er ikke just Juni vejr i dag, men mon ikke snart det skifter? Er der ikke en eller anden almanak der sige at hvis det er pivkoldt og ikke spor sommeragtigt den 19. Juni, saa faar vi en lang og varm sommer?
Tallerkensmaekkerne lover om fint vejr i al deres orangeroede flor. Jeg skal vidst have dem sat ud, for de 10 gram jord de kom med holder ikke evigt. Jeg maa have udset en plads til dem, for jeg synes at kunne huske at de saar sig selv aar efter aar?

Vores lille havemand, Robin, og hans frue er flittige i disse dage. Jeg gaar ud fra de har nogle aeg eller maaske unger. Er det ikke paa tide de bliver ruget ud? Jeg elsker naar den lille tykke fugl kommer helt op til huset og saetter sig paa havemoeblerne. Den er saa glad og flot. Jeg er sikker paa den ogsaa glaeder sig til at solen kommer frem!
Posted by Picasa

6 kommentarer:

Ella sagde ...

Århhh, hvor er han sød, sikke et billede :-)

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Jovist bli'r det sommer også i år:-) Orange skal man passe på med at markedsføre for hårdt i disse fodbold WM-tider - men jeg holder altid med Holland!

Unknown sagde ...

Jeg ville ønske du har rat ang. almanaken, for her er det også kold og så stormer det helt vildt.Ham Robin har han et fuglenavn du kender?

AagePK sagde ...

Hvis Rødkælken sidder og synger, ruger konen. Hvis han farer rundt og har travlt, er der unger i reden, der vil have mad.
Vore Rødstjerter har lige fået ungerne ud af kassen, så varer det nok ikke længe, før de går igang med andet kuld.

Tina - omme i London sagde ...

Ella - han (ja, jeg kalder ham en han, men det kan da godt vaere det ikke er sandt?) er bare saadan en lille frisk fyr.

TH&K - jeg holder ikke med Holland hvis de spiller mod England eller DK, men ellers kan jeg sagtens. :)

Conny - Robin er en roedkaelk og paa engelsk kalder vi den en Robin, derfor navnet. :)

Aage - her synger roedkaelken hele doegnet og hele aaret rundt, saa det kan man ikke regne med. Uanset det, saa tror jeg de har aeg. :)

KirstenK sagde ...

Sød lille rødhals i har jer der...Den og alle vi andre vil også gerne have sol og sommer!