17 juni 2010

Struktureret rod

Hvis du er glad for blomster og naturen i al almindelighed, som jeg er, saa kan jeg paa det kraftigste anbefale et visit til Claus Dalby's blog. Billedet her er et jeg har laant fra hans blog (det siger han man godt maa, naar bare man husker at sige hvor det kom fra!) og det er egentlig et meget godt billede af mig i dag.
Toejet og skoene er strukturerede, mens ansigtet stadig ser noget tilfaeldigt ud. Farverne og den alternative farvesammensaetning minder mig lidt om en uklippet eng. Hvis man satte de farver sammen paa f.eks. toej, saa ville folk tro man var faldet i en farvelade. Naar naturen saetter dem sammen, saa virker de som den naturligste ting. Lilla og gul er dagens farver...

5 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Heldigvis forsvinder de gule og lilla farver i dit ansigt...det gør dem i naturen heldigvis ikke...god bedring med asfalteksemen...

Tina - omme i London sagde ...

Kirsten - tak skal du have og ja, heldigvis kommer naturens farver igen og igen.

Ellen sagde ...

Puha - jeg føler med dig.

Man når hele paletten igennem - ned over hele ansigtet, for nu træder tyngdekraften ind, og farverne 'falder ned'.
Jeg var igennem et tilsvarende voldsomt øje for et par år siden. John fik misbilligende blikke, når vi fulgtes ad på gaden ;-) Stakkels mænd, at de altid skal mistænkes, når deres kvinder falder uheldigt.

AagePK sagde ...

En uklippet eng.
En UKLIPPET ENG?
Jeg husker et folkeeventyr om en diskussion mellem en bonde og hans kone, om havren skulle skæres eller klippes. Konen holdt på, at havren skulle klippes, manden blev tilsidst så arrig, så han hev konen i elven, hvor hun sank i, det sidste man så af hende var fingrene, der lavede klippe-tegn.
Og du vil klippe engen?
Der er noget, der begynder at dæmre, med :"Holt di munt!", skrammer og creme.

Tina - omme i London sagde ...

Ellen - tyngdekraften ER sat ind og jeg er nu paent blaa under oejet ogsaa. :(
Det ER synd at maendene automatisk faar misbilligende blikke, men jeg synes det er godt folk er paa vagt, for der er altsaa rigtig mange folk der traenger til den hjaelp der maaske staar bag sympatien.

Aage - hov hov, jeg elsker uklippede enge, de er smukke! :) (klip klip...)