26 februar 2008

En helt speciel dag

I dag er en helt speciel dag her i huset - i hvert fald for mig. Det er nemlig i dag praecis femten aar siden jeg blev mor til tre. Den 15. Februar 1993 blev jeg mor til Kristal paa 11, James paa 7 og Louise paa 6. De var saa smaa og uskyldige og saa ufatteligt nuttede at jeg slet ikke kunne staa for dem og heldigvis lykkedes det os at opbygge et fantastisk forhold til hinanden.

Jeg markerer altid "vores" dag med et lille kort og maaske en lille ting til alle tre. I aar blev det et kort og skoent jeg synes kortet var saa fantastisk passende, saa maa jeg indroemme at uanset at de sommetider har vaeret billigt til salg (alle 3!) saa ville jeg ikke bytte dem for noget i verden.

Jeg kunne sgutte have lavet dem bedre selv!

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Smelt! Kærlig hilsen Auwntie!

Unknown sagde ...

Det var dog en smuk kærlighedserklæring - tillykke med jer alle sammen

Anonym sagde ...

Sikken en dejlig historie. Jeg var selv saadan et barn for mange,mange aar siden og det var og har ikke vaeret en god oplevelse, saa det er deligt at hoere om saadanne forhold der lykkes.Congratulations to all of you.
Ann i Vancouver

Lene sagde ...

Tillykke til jer alle :-)
Tina, hvor er det en god ide med sådan et lille ritual, for det viser også dine børn, at det har betydet noget godt for dig at få lov til at komme ind i deres liv.

Regitze sagde ...

hjerteligt tillykke til jer allesammen!

Anonym sagde ...

Smukt. Tillykke :-)

simpelsyning sagde ...

Dejligt at læse - jeg er sikker på at du er en skøn mor for dem..

Tina - omme i London sagde ...

Tak, tak, tak, tak og flere tak. Ann, jeg har den indstilling at alle boern har ret til et godt og kaerligt hjem - isaer dem man selv lader komme ind i ens liv. Nu var jeg saa ogsaa saa svineheldig at vi alle kunne sammen og det gjorde det grangiveligt noget lettere, for ellers ved jeg godt det kan vaere et helvede og det er altsaa synd!

Malou Klidmoster sagde ...

Hej Tina.
Hvor det dejligt at høre at du har taget din elskedes børn til dig og elsker dem som dine egne. Jeg hader udtrykket 'papmor' og syntes at det har en lidt negavit klang. Derfor vil jeg kalde dig verdens kærligste BONUS-MOR. Tillykke med dagen.
Glad hilsen
Malou