21 februar 2008

Livets farerJeg har lige laeste en avisartikel om farerne ved at drikke for meget alkohol. Det var lige ved at skraemme livet af mig, saa nu er beslutningen truffet:

Jeg laeser ikke flere aviser!

9 kommentarer:

Tineke sagde ...

Og den skåler jeg med på!

Anonym sagde ...

Sådan har jeg det også efterhånden! Man kan snart ingenting. Vi dropper avisen *Griner* Skål og god weekend til dig!

Unknown sagde ...

Ud med aviserne! Med det samme.
Ha, den var god.

Annette sagde ...

Ja, det er jo der alle elendighederne er....
så er det bedre med sund fornuft! *g*

Anonym sagde ...

...ja det er ikke let at leve. Den ene dag er vin godt for hjertet, fordøjelsen og blodcirkulatiooen... den næste nedsætter det dit syn, giver dig leverbetændelse... og allergi...

Jeg drikker nu hellere et glas vin og så læser jeg mindre aviser... mit syn nedsættes jo alligevel så hvorfor ikke bare fortsætte i samme stil...

Tina - omme i London sagde ...

Joesses, jeg tror jeg ser dobbelt, eller er der virkelig kommentarer fra 2 x Annette. LOL, de damer - og SKAAL!

Anonym sagde ...

Duerhhh Tina, tror du man kan udlede noget af det med de to Annetter, vil det sige at Annetter drikker mere, eller vil det sige at Annetter bare læser mindre? Jah, jeg spør' bare! HIK! ;-)

Unknown sagde ...

Det var dog det bedste indlæg jeg har læst - i dag. Tak Tina - har afbestilt avisen fra og med i dag, kommer "kun" lørdag og søndag, for vi kan ikke undvære krydseren ;o)

Anonym sagde ...

Well... denne Annette, læser dog meget... men undgår helst artikler som forsøger at sætte en stopper for det i livet der smager skønt og også er sjovt.

Man kan blive paranoid af at læse artikler om livet og hvad der er sundt or not... så den slags læsning holder jeg mig helst fra... Og et skåler jeg gerne på... ;-)