29 februar 2008

Et stort tillykke

Til alle dem der fylder aar paa den mest usaedvanlige dag i kalenderen.


Jeg kender to der fylder 40 i dag. Et styks faetter (TILLYKKE NK, saa blev du 10!) og et styks kollega (ditto, men han kan vidst ikke laese dansk). Min veninde, som skal have kejsersnit fik tilbudt i dag, men takkede nej. Jeg tror jeg ville have sagt ja, jeg synes da det er en sej dag at blive foedt. Det er da en dato der er til at huske. :)

5 kommentarer:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anonym sagde ...

Ja jeg skal da lige huske at poste en post senere :-)

anjoe sagde ...

Jeg synes også, at det kunne være sjovt at være født den 29.februar, men måske ville jeg ikke ha' set sådan på det som barn og helt ung ;-) Din venindes beslutning kan måske skyldes, at hun regner med at skulle ha' flere børn senere, og dermed vil undgå en slags jalousi fra ældste, der kunne bebrejde hende, at hun havde valgt den 29.februar...

Tina - omme i London sagde ...

anjoe - det er hendes andet og formodentlig sidste barn (af flere aarsager), saa det ville ikke blive et problem, men hun syntes det var synd at barnet kun ville have sin rigtige foedselsdag hvert fjerde aar.

Anonym sagde ...

Synes bestemt ikke det ville være sejt at føde eller blive født d. 29. februar ;-)

Husker tydeligt for 12 år side, da jeg lagde mig på sofaen og nægtede at rejse mig hele dagen af frygt for at knægten skulle melde sin ankomst lige den dag.

Han ventede heldigvis et par dage mere :-)