19 februar 2008

Jeg er slemt forelsket

i en dreng der hedder Hodja...

Faktisk har jeg vaeret forelsket i ham og hans fortraeffelige by, lige saa laenge jeg kan huske jeg har kendt til ham.

Alle mine dage har jeg droemt om en tur til Istanbul, hvor jeg forestiller mig Hodja kom fra og nu bliver det lige pludselig til virkelighed. Kun et lille forlaenget weekendophold, men det er garanteret ogsaa nok til at faa smag paa Hodja's by.

Den 7. Marts drager min elskede og jeg et smut til Istanbul. Vi glaeder os helt utroligt meget, for til trods for vi rejser rimelig tit, saa har vi aldrig vaeret afsted bare os to til et sted hvor vi ikke besoeger familie. Det er det man kalder en forsinket bryllupsrejse; over 10 aar!

Vi fandt et lille lusket hotel og nogle billige flybilletter og besluttede at nu skulle det vaere!

Hotellet ser nu meget udemaerket ud, saa laenge det er rent, der er en rimelig seng og badmuligheder, saa skal der nu heller ikke meget til at tilfredsstille mig!

Paa hotellets webside lover de det er et godt sted:

Hotel Historia, is a renovated Ottoman style Turkish Mansion, furnished as a new " Special Class Hotel " in ISTANBUL,the capital of three big empires,ROMAN,BYZANTINE and OTTOMAN.

This family hotel, lies in the shadows of the Blue Mosque and Haghia Sophia, in the historic district of Sultanahmet. Literally within walking distance of the Grand Bazaar, Spice Bazaar, Ancient Hippodrome,Underground Cistern and Topkapi Palace.

Airport 18 km(12 miles),train station 1 km and the sea port only 2 km.
Turkish traditional fine hospitality, comfort and elegant traditional Ottoman style service is what you will experience at the Hotel HISTORIA.

Det ligger i hvert fald ideelt for det jeg aller helst vil se naar nu endelig vi kommer afsted. Vi skulle faktisk have vaeret afsted i Maj sidste aar, men saa knaekkede min elskede som bekendt sin akillesene, saa det blev aflyst. Nu skal det vaere. JUBIII!

5 kommentarer:

Tineke sagde ...

Neeeej, bare lækkert!

Lene sagde ...

jeg glæder mig til dine gåture i den by :-)

anjoe sagde ...

Man kan nå at opleve meget på sådan en weekend, og om hotellet måske ikke helt holder ord, ja da går det nok ;-)

Det er i øvrigt på tide, at du og ægtemand får en lille weekendtur, hvor det kun er hinanden, der skal tages hensyn til...

Tina - omme i London sagde ...

He he - vi glaeder os ogsaa bare saa meget - og Lene, billeder bliver der helt sikkert masser af!

Anonym sagde ...

Tina, det er den mest inspirerede ide jeg har hørt længe! Glæd dig, jeg ved du vil elske det tyrkiske kaos! Men pas på i trafikken, man kan meget let brække en arm, det lader i hvert fald til at være en nationalsport at køre som een! ;-)

Det der med vandforsyningen på hotellet KAN godt være sporadisk ... Hvor lækker tror du det var ikke at kunne gå i bad ved ankomsten efter 1200 km på motorcykel - uden bad? Lad os blot kalde det en udfordring! Ham jeg rejste med tror jeg ville kalde det for 'hysterisk kælling'!!! ;-)