05 februar 2008

Pancake day
Jeg veksler vidst lidt mellem at "fejre" pandekagedag paa dansk og paa engelsk. I aar forbigik kyndelmissen i stilhed, men I dag er det pandekagedag her i landet og vi sidder alle og savler ved tanken om alle de forskellige maader man kan nyde pandekager paa.
Af alle ugens dage har jeg gud hjaelpe mig en lunch booket i dag. Jeg overvejer at aflyse den og gaa til pancake race med mine kolleger i stedet. Det er da langt sjovere, men nok ikke det bedste eksempel at saette over for resten af firmaet... Man har da lov at haabe at det bliver aflyst fra anden side.
Klokken 11.00 er der pandekageraes i the Guildhalls gaard, saa vi lusker der ned og kigger paa inden jeg gaar til lunch. Pandekager bliver jeg noedt til at springe over inden lunch, men selve raeset er altsaa sjovt alligevel.
Min elskede er ikke nogen stor pandekagefan, men hvis jeg nu faar ham lokket til at lave pandekagefyld af det fars jeg saa han havde taget ud af fryseren, saa kan vi alle faa det som vi vil have det - og uanset om jeg har faaet farspandekager til aftensmaden kan jeg sagtens snuppe en enkelt pandekage eller to med is til desserten. Vi goer ellers ikke meget i dessert, men paa pancake day er der undtagelser.
Grafikken har jeg laant her fra

6 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Jeg vidste ikke, at det var pandekagedag idag, men så vil jeg gribe chancen og lave pandekager til ungerne i eftermiddag - jubii.

Lene sagde ...

tak for inspirationen, Tina, jeg havde glemt det var i dag, men nu er maverne på gården fyldt med pandekager, det blev nemlig frokosten i dag :-)Og det var ikke med andet fyld end sukker og syltetøj :-)

Anonym sagde ...

Her hedder dagen konsekvent Pancake Tuesday og falder, som altid, dagen før askeonsdag. I morgen går en stor del af befolkningen rundt med sorte kors i panden og fasten begynder officielt. Vi fejrer alle fastelavn på en (eller anden) måde ... ;-)

Joan sagde ...

Andreas har for snart længe siden, fortalt igen og igen, at man ikke må glemme pandekagedagen ;)

Såehh jeg må nok bage et par stakke i aften.. hvis altså jeg kommer hjem til aftenmadstid.

Anonym sagde ...

Jeg tror da lige jeg skal have indført en pancake day her i hytten og forkæle mine flatmates en smule.

Unknown sagde ...

Tak Tina. Saa blev aftensmaden reddet. Pandekager med is og sylteoej indtaget paa stuegulvet til "picnic" efter boernenes oenske!!