20 februar 2008

Folk koerer som en braekket arm!

De sidste mange morgener har det vaeret helt vildt taaget. Mange faerge og flyafgange har vaeret aflyst paa grund af taagen og der har lydt varsler i radioen hele tiden og saa igen.
Sidste aar fik vi en ny rundkoersel paa vores vej, ganske faa huse vaek. Ved samme lejlighed blev der sat et skilt op, som lyser op naar folk koerer for staerkt og raader dem til at saette farten ned. I morges lyste den op ved naesten alle de biler der koerte forbi, i den fedeste taage, hvor man altsaa ikke kan se alverden. Folk koerer altsaa nogen gange uden at taenke sig om!

I City var himlen stadig temmelig graa da jeg naaede saa langt. Billedet er taget fra Tivoli Corner paa det ene hjoerne af the Bank of England. Den graa himmel aendrede sig ikke synderligt i loebet af dagen, men nu har vi altsaa ogsaa vaeret forkaelede laenge!

4 kommentarer:

capac sagde ...

Jeg bor ved en skole, der også har sådan et slow-down-skilt. Det blinker hele tiden. Ikke mindst, når forældrene kommer kørende og skal aflevere deres børn ved skolen...

Helle K. sagde ...

- og så kører de i den forkerte side af vejen ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Capac - vi har det samme problem her; foraeldrene koerer kampagner for at faa trafikken gjort langsommere uden for skolen og saa parkerer de ud over det hele og goer vejen usikker at krydse!
Helle - good point ;)

Anonym sagde ...

Helle K, der er een stor fordel og det er at der er bred enighed om at køre i den forkerte side, det hjælper trods alt en smule på traffiksikkerheden!