10 februar 2008

Av og bvad!

I loerdags var vi som de sidste mange loerdage hos den kinesiske laege i Wing Yip centeret. Denne gang ankom jeg med den fedeste ensidede hovedforkoelelse og var lidt bekymret over om jeg kunne ligge paa maven i to timer uden at drukne i snot (ja, undskyld mig de grafiske detaljer, men ehmmm... saadan stod det altsaa til.)


Fru Doktoren mente ikke det kunne vaere noget problem, saa jeg blev lagt og saa gik hun igang. Lidt en anden fremgangsmetode denne gang, for jeg skulle have smaa krukker paa ryggen. Hun braender ilten ud af nogle smaa runde krukker og placerer saa dem paa rygflaesket, som saa suges op i glasset. Det ser ret vildt ud mens man har dem paa - og endnu vildere ud naar man faar dem af! Min elskede var lige ved at gaa i bro, da jeg fortalte ham at hun sugede et glas fat og saa trak hun den over hele ryggen, saa flaesket blev godt masseret. Det kunne maerkes!


Jeg ligner en der har gaaet 10 runder med Tyson (if you can't beat them, eat them!) og har nogle enorme blaa maerker paa ryggen, men for hulen hvor gjorde det godt!


I dag har jeg bare haft det saa meget bedre og jeg skoent min ryg ligner jeg ved ikke hvad og er en lille smule oem, saa kan jeg maerke sygdommen er saa godt som ude af kroppen.

Og saa lover jeg at der ikke kommer yderligere noegenfoto her paa siden!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Wuuuuuuh! That is wild!

Lene sagde ...

Tina, i Danmark ville lægen vist blive tiltalt for misshandling ;-) det lyder hårdt

Anonym sagde ...

Åh.. og av av av! Det ligner der har siddet en blæksprutte og suget på ryggen!!

Laila (viohlin)

Tina - omme i London sagde ...

Jeg lover jer det virker, skoent det ser dramatisk ud. Feberen forsvandt som dug for solen!