04 juni 2007

Jeg - en dagdroemmer


I min hverdag skal der vaere plads til at droemme. Jeg er jordens stoerste dagdroemmer og jeg kommer vidt omkring i min fantasi.
I morges tog jeg toget der gaar via Waterloo. Det er egentlig lidt af en omvej, men nu var det lige den jeg var klar til, saa den tog jeg.
Waterloo er stationen hvor man tager med Eurostar, hvis man skal til Paris eller Bruxelles etc, og da jeg saa Eurostar terminalen i morges droemte jeg mig en tur ombord og fluks til Paris. Det er en dejlig tur. Vi tog den for en 7 aar siden, da vi skulle til 50-aars surpriseparty i Paris. Sikken en tur. Det er virkelig en dejlig maade at rejse paa. Komplet ustresset, gode saeder - og, i mit tilfaelde: godt selskab af min elskede.
Da jeg naaede tilbage til virkeligheden var jeg ankommet til kontoret. En af de foerste emails jeg aabnede var et tilbud om at deltage i en konkurrence om £300 vaerd af Eurostar billetter. Nu har jeg jo haft heldet med mig for nyligt, saa jeg skyndte mig at deltage. Det ville da ikke vaere saa ringe at vinde...

2 kommentarer:

Lene sagde ...

good luck :-)

Tina - omme i London sagde ...

Tak tak, man har jo lov at haabe...