03 juni 2007

Hold fast hvor de larmer!


Vores naest naermeste lufthavn er Biggin Hill - det kan hoeres i dag. Hold fast, hvor saadan nogle jetjawere larmer, naar de vender over ens hus og flyver tilbage til the Air Fair!
update: En enkelt jetjawer fra dagens flyveopvisning.

3 kommentarer:

Donald sagde ...

Det er notorisk slemt med jetfly der lander/starter. Var der flyveopvisning? Det er der heldigvis ikke hver dag.

Well, en søndag med plæneklippere, hækkeklippere, biler, lavtgående fly, tog med firkantede hjul, røremaskiner og ikke mindst børne-plasticbiler på ujævne fliser det er nu heller ikke at foragte.

Donald sagde ...

Er det billeder, du selv har taget? Det er jo skønne billeder af fly - kom de drønende hen over huset? Tak skæbne, at der ikke skete noget!!!

Der er også nogle ret flotte billeder på dit link til Biggin.

Tina - omme i London sagde ...

Nej, altsaa! Nu har jeg siddet her og har skrevet et langt svar til dig - og saa forsvandt det bare; som dug for solen!

Jeg proever igen: Foerst og fremmest velkommen til!

Billederne er nogen jeg tog i loebet af ugen og er bare almindelige passagerfly. Jetjawerne der forstyrrede freden i weekenden var Tornadoer (tror jeg) fra the Biggin Hill Air Fair, som er et aarligt foretagende. Jeg er bidt af en gal flyvemaskine, saa det gjorde ingenting. (",)

Jeg snuppede et hurtigt billede i forbifarten i dag. Jeg tror nok det var af en Tornado, men det var paa afstand, for jeg kunne ikke se den for traeer! Man skal nu ogsaa vaere rimelig vaks for at tage billeder af saadan nogle fly, for de flyver godt nok staerkt!