02 juni 2007

Endelig virusfri!

Patienten har haft rigeligt at se til i de sidste 3-4 dage, da vi har vaeret under et kraftigt virusangreb paa vores hjemmenetvaerk.

Efter sigende, og saa vidt jeg kunne regne ud mellem al hvislen og bandeordene, saa er vi nu virusfri - og staar det til computermekanikeren saa bliver vi ved med at vaere det - at vi bare lige ved det...

GULP - jeg toer knap sende en email uden at bede om lov foerst!

Telefonsamtale i dag, i forbindelse med geninstallation af "my documents":
Ham: "I'm in the process of reinstalling your "my documents", do you know how many pictures you've got on that computer?"
Mig: "Well, I know it's quite a few... "(foretager en hurtig sammentaelling i hovedet. 800 fra Canadaturen sidste aar, en dag tog jeg over 200, jeg tager mindst et billede hver dag - bop bop bop...) "I reckon probably about 3,000?"
Ham: "3,000? You must be kidding - YOU'VE GOT 8,000 - E-I-G-H-T THOUSAND PICTURES!"
Mig: "oh, as many as that? (Ahemmm... saa tror da pokker computeren koerer med 1km/t, den er jo propfuld!)

Jeg har brugt hele aftenen paa at geninstallere alt det "skrammel" (det er et computerudtryk jeg har laert af min kaere mand) jeg bruger paa min computer. Jeg vender frygteligt tilbage - du ER advaret!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

*Griner* Det var godt nok mange fotos - jeg håber, du har en ekstern harddisk, hvor du gemmer også! Vi glæder os til du vender tilbage. Typsisk nok, så er det gråvejr og rigtig trist til morgen.

Annette sagde ...

Uha, det kommer jo ofte bag på een sådan hvor meget man nu har hvad enten det er på computeren eller andre steder - f.eks. også mht. garn....
Her er der til morgen overskyet og gråvejrs-agtigt - bare det holder tørvejr...
Læser med fornøjelse bloggen her..
Kh
Annette

Tina - omme i London sagde ...

Ja, jeg maa indroemme at jeg var temmelig overrasket som den vaagne laeser nok kan regne ud.
Anette, velkommen hid.
Deborah - jeg har ikke nogen ekstern noget som helst, men nu har jeg det hele paa CD...

Sanne sagde ...

God ide, Tina - at ligge det hele på en cd. Det vil bare være SÅ ærgeligt at miste alle sine billeder. Meeeen 8.000 - det er godt nok mange;-))