19 juni 2007

En dag i familiens favn

Vi har noget familie som vi ser alt for sjaeldent, isaer naar man tager i betragtning at de ogsaa bor i Sarf London! Vi havde snakket om i nogen tid at de skulle komme og spise en dag og endelig blev datoen fastsat til i loerdags.

Nu vi lige var ved det med invitationerne syntes vi lige saa godt vi kunne invitere resten af familien med - oh, og saa lige nogle venner, nu vi var saa godt i gang. Inden vi fik os set om var vi 30!

Min sis-in-law havde lovet at komme og lave roti og saa lavede jeg en ordentlig baljefuld chicken curry til , kogte en dynge ris, stegte kyllingelaar i ovnen med bare salt og peber, knaldede noget salat sammen, lavede en gang tzatziki og puttede den faerdigkoebte hummus i en skaal ved siden af de faerdigsnittede groentsagsstaenger - og saa kunne gaesterne bare komme an!

Oeehhhh... nej, vel kunne de da ej. Pludselig begyndte det at regne helt vildt. Saadan noget regn der kommer fra siden (driving rain) og bare goer en gennembloedt. AAAH NEJ, hvem havde nu bestilt det?


Da alle gaesterne var ankommet lysnede det uden for og vejret blev rigtig civiliseret. Vi endte med at sidde uden for indtil ved ti-tiden, saa det var ikke saa galt alligevel.

Jeg havde snydt lidt med desserten og havde koebt en kaempe stor vandmelon, som blev skaaret ud efter alle kunstens regler og et par kasser ispinde, saa alle foelte de havde faaet dessert... Manden min synes det var en taabelig ide, men gaesterne var nu meget tilfredse med det. :)

Dagen floej afsted og pludselig begyndte folk at vende snuden hjem ad. Alle takkede for vi endnu engang havde lagt hus til et familietraef. Vi er dem der bor mest centralt, saa det sker tit at det er her vi moedes. Desuden er vi dem der har mindst at rydde vaek, naar vi skal vaere saa mange - og vi har ellers ragelse nok!


Ved totiden faldt vi omkuld og kunne bare ikke laengere. Vi plejer aldrig at gaa i seng uden foerst at rydde op efter at have haft gaester, men denne gang kunne det stadig godt ses en lille smule den naeste dag at vi havde haft huset fuld dagen foer.

Sikken en dag!

2 kommentarer:

Lene sagde ...

I lyder til at have haft en dejlig dag, og menuen lyder rigtig lækker

Tina - omme i London sagde ...

Lene, det havde vi sandelig ogsaa, men jeg er stadig traet! Jeg traenger egentlig til ferie, men det bliver foerst i August.