07 juli 2010

Play Me, I'm Yours 2010

Hov, se lige hvad der er tilbage - the City of London Festival og musik i gaderne. Jeg elsker simpelthen ideen med klaverer og noder paa gaden og saa er det bare om at tage for sig af retterne.Jeg havde skoen musik i mine oerer i morges ogsaa. Ikke mindre end tre soede boern var parate til at kysse mig godmorgen inden jeg gik paa arbejde. "Hvor skal du hen" loed der fra en skuffet ung dame, som troede jeg ogsaa havde ferie, men nej! "Skal du ogsaa paa arbejde i morgen" loed der, da jeg kom hjem og da jeg svarede "ja" udbedte den unge dame en forklaring paa hvornaar jeg egentlig skulle vaere hjemme "saadan hele dagen". GULP - boern er sgi da ikke saadan at rende om hjoerner med, men mon ikke jeg finder en eftermiddag, hvor jeg kan holde fri sammen med dem?

4 kommentarer:

Olines sagde ...

Sikke da et kompliment:)

FUUR. sagde ...

Tænkte på dig, da jeg i check-in
Billund, læste om, at der i den østlige og sydøstlige del af London ville syde af liv og kreativitet i form af kunst, musik, film,dans, karneval, teater,opera, familiedage og meget mere. CREATE LONDON. Arrangementet er en opvarmning til endnu større begivenheder omkring OL i London i juli-august 2012.
Nu har du fundet et klaver. Du finder sikkert mange flere spændende ting, hvis jeg kender dig ret.
Lad os se dem.
Hils store og små feriebørn.

Donald sagde ...

Gid jeg kunne gå rundt in the streets of London og spille lidt kærlig amatørmusik på det frie klaver :-)

Søde børn siger sandheden. Du bliver nødt til at give dem lidt flere omstændigheder omkring jobskift og længere perspektiv, andre ferier, andre gange, og nu må man så klare sig med lange aftener og ekstra kram :-)

Tina - omme i London sagde ...

Oline - ja, helt sikkert. :)

Moar - her syder af VARME!!! Ferieboernene og undertegnede er paa nippet til at smelte!

Donald - ja, det ville vaere hyggelig med lidt boogie woogie i gaderne. :) Boerne har faaet og accepteret forklaringen.