07 juli 2010

Fem aar senere

I dag er det fem aar siden en flok syge mennesker gik ud en morgen for at proeve paa at slaa en masse Londonere ihjel. De fik ram paa 52 og efterlod mange mennesker med ar paa baade hud og sjael.
I dag kom jeg om ved denne vogn fra Safeforce og taenkte straks paa dagen for fem aar siden. Jeg var i Danmark i den uge, vidst nok i forbindelse med den aarlige gaatur Fur rundt. Jeg havde overnattet hos min bror og da far kom for at hente mig den morgen fortalte han at noget var galt i London. Vi hoerte nyhederne paa hjemturen og saa forsvandt den kaempe glaede vi lige havde haft over at have faaet tildelt 2012 olympiaden i en bombesky i rigtig lang tid.
Jeg glaeder mig til vi skal have olympiade!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tænk er det fem år siden?? Vi var i London i ugen mellem de to bomber...jeg kan huske at jeg dengang tænkte at, der ikke ville komme en bombe til..så vi drog roligt af sted...og så skete det alligevel igen..frygteligt at mennesker slår ihjel.

KirstenK sagde ...

Uha ja, som tiden går...desværre er verden ikke blevet mindre syg!

Tina - omme i London sagde ...

Anne - det var da heller ikke til at forestille sig det skulle ske igen, men saadan er folk saa utilregnelige.

Kirsten - nej, desvaerre!

Sister Bonde sagde ...

Malene var der, og hun havde det rædselsfuldt. Vidste ikke om hun kom hjem og sendt sms til mor og far, at hun elskede os. I guder det var hårdt.
Men heldigvis kom hun sikkert hjem.
Du har ret, der er mange med ar på sjælen efter den oplevelse.

Irene sagde ...

Jeg har for ganske nyligt opdaget at een af mine bekendtes døtre var på toget. Hun kom heldigvis ikke noget til, men var een da dem der fik fundet vej ud af tunellen og op på gaden, sammen med mange andre. Hun er en meget forandret ung kvinde, siger hendes mor ... Og meget, meget lykkelig over at være i live!

Tina - omme i London sagde ...

Inger - det er helt sikkert, men heldigvis kom de fleste godt fra det.

Irene - det var simpelthen skraekkeligt!