05 juli 2010

Droemmen om et sandt blomsterflor

Der stod en Bougainvillea i havecenteret og saa ud som om den traengte til en kaerlig haand. Af samme aarsag var den sat voldsomt ned og det kunne jeg jo ikke bare lade som om jeg ikke havde bemaerket.
Foreloebigt er den sat i vand, mens jeg droemmer om et sandt cyklamefarvet blomsterflor. Den skal nok komme sig, men foerst skal den i jorden, men ikke foer vi faar noget regn. Jeg kan komme i tanker om et par kaempe byger vi har haft i aar, men faktisk har vi saa at sige ikke faaet regn. Ikke nok med vi slaar kulde rekorden for den koldeste vinter i mands minde, vi slaar ogsaa toerkerekorden for det toerreste aar i mands minde og med efterhaanden tre ugers stoennende hede skulle det ikke undre mig om vi ogsaa kan finde en statisktik der giver os den varmeste Juli i aarevis. Det passer godt til saadan en Bougainvillea! :)

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jeg er sikker på, at Bougainvillea nok skal trives ved dig ,når den får vand og kærlig pleje.Jeg har set dem på Kos hvor de slyngede sig op af husmurerne og var kæmpe stor.

Bettys blog sagde ...

Håber din plante vil gro. De er så flotte. Her er der vist for koldt til at de kan overleve.
Det er en herlig beskrivelse af jeres cykeltur tidligere. Flot klaret.

KirstenK sagde ...

Smuk plante, som nok skal komme til hægterne når den får lidt vand, varme, gødning og kærlighed...husk også at snakke med den, det skulle være så godt!

Tina - omme i London sagde ...

Conny - det haaber jeg sandelig, men mon de ville saelge den i havecenteret, hvis ikke den kunne?

Betty - tak skal du have.

Kirsten - jeg snakker paa livet loes med den. Det har jeg laert af Prince Charles at man skal. :)